Test & måleudstyr

 

Prevas sætter fokus på testsystemer med standard softwarepakker

Prevas sætter fokus på testsystemer med standard softwarepakker

For at mindske omkostningerne og forkorte udviklingstiden for et godt og effektivt testsystem, har Prevas udviklet et sæt standard softwarepakker, der kan lette arbejdsprocessen betydeligt.

Som udviklingspartner er Prevas med at løse kundernes tekniske udfordringer og realisere deres produktideer, hvad enten ideerne er en airbag cykelhjelm, en autonom robot til at flytte EUR-paller eller en cloudløsning til digitale ovne.

Nytænkning åbner konstant muligheder for udvikling af nye produkter, digitalisering af eksisterende produkter og andre tekniske løsninger, der skaber værdi for os mennesker - som forbruger såvel som i vores profession.

Der stilles dog også stadigt højere krav til kvalitet, funktionalitet og levetid, og Prevas oplever en øget fokus fra kunderne på effektive testsystemer, der kan sikre at de produkter, der bliver frigivet til markedet, er gennemtestede og kvalitetssikrede.


Design af testsystemer kan imidlertid være en udfordring. Jouni Karinen, der er Teamleder for Prevas’ testsystemafdeling og har lang erfaring fra virksomheder som Microsoft og Nokia, kender alt til kundernes udfordringer og hvordan man løser dem bedst muligt.

- Det optimale scenarie er, at testsystemet tages med i udviklingsprocessen på linje med selve produktets udvikling, da udviklingen af testsystemet typisk indeholder hardware og software på samme kompleksitetsniveau som selve produktet. Når det ikke er tilfældet, så kompenserer vi ved at genbruge tidligere afprøvede løsninger og standard software, der hurtigt kan tilpasses kundens behov, forklarer Jouni Karinen.
 
For at lette omkostningerne og udviklingstiden for kunderne, har Jouni Karinen og hans team udviklet et sæt standard testsoftware-pakker, der kan skaleres og tilpasses til nye testsystemer.

- Med disse pakker, kan vi tilbyde kunderne et afprøvet fundament for testsystemdesignet, der kan bidrage til at kunden hurtigere og billigere kan få sit produkt på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten, siger Jouni Karinen. Softwarepakkerne er lavet i et modulært design, der består af centrale elementer som er fælles for de fleste test- og måleapplikationer.

- Med flere nyansættelser det seneste år i Danmark og Sverige kan vi tilbyde vores kunder en endnu bredere viden om testsystemer og tilbyde udvikling af flere forskellige typer af testsystemløsninger, uddyber Søren W. Mathiasen, Vice President, Sales & Marketing.

- Vi er stolte af at kunne tilbyde en så omfattende portefølje af løsninger for design af testsystemer. Det er vigtigt for os at kunne hjælpe vores kunder frem til et niveau, hvor de kan stole på at deres produkter er af højeste kvalitet, når de sendes ud på markedet.

Igennem de seneste 20 år har Prevas arbejdet på mange forskellige opgaver indenfor design af testsystemer, deriblandt design af systemer til overvågning og produktionstest, samt udvikling af testsoftware.
7/3 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Audio analyse

Bit Error Rate analysatorer

Boundary Scan Analyse

Dataloggere

EMC

GP Instrumenter

Infrarød

Lys- og lydtest

Netværksanalyse

Oscilloskoper

Powermetre

Safety test

Signalanalyse

Solar Array Simulation

Spektrumanalyse

Termografiscanner

Typegodkendelser

Value Instruments

Vibration og klima-test

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic