Test & måleudstyr

 

RS Components introducerer ny dataopsamlingsenhed fra Keysight Technologies

RS Components introducerer ny dataopsamlingsenhed fra Keysight Technologies

RS Components kan nu levere en ny dataopsamlingsenhed, DAQ973A, fra Keysight Technologies med avanceret sampling-kapacitet og et bredt udvalg af plug-in-moduler

RS Components (RS) har lanceret et næstegenerations dataopssamlingssystem til lavpris, som giver mulighed for hurtig og dynamisk sampling af flere signaler samtidigt.

Det nye DAQ973A-dataopsamlingssystem fremstilles af Keysight Technologies, én af verdens førende leverandører af test- og måleudstyr. DAQ973A har en sampling-hastighed på 800 kSa/s og er en modulær enhed med tre kortpladser, som kan bestykkes med ni forskellige plug-in-moduler.

Keysight har genbrugt måleteknikken fra deres serie af avancerede test- og måleudstyr for at levere dokumenteret måleydeevne, modulær fleksibilitet og universelle indgange med indbygget signalbehandling. Enheden har også et indbygget 6½-ciffers (22-bit) digitalt multimeter med en DCV-nøjagtighed på 0,003 %.

Hovedfunktionerne i enheden inkluderer en scanningshastighed på op til 450 kanaler/sekund, op til 120 kanaler pr. system og et stort udvalg af moduler til plug-in, herunder en ny firekanals digitaliseringsenhed med sampling på 800 kSa/s til simultan sampling. Med specifikke moduler kan instrumentet også måle og konvertere 12 forskellige indgangssignaler, herunder temperatur (med et termoelement, RTD'-probe eller en termistor), DC/AC-spænding, modstandsnetværk med to og fire ledninger, frekvens og periode samt DC/AC-strøm og kapacitans.

Yderligere funktioner i DAQ973A omfatter et stort 4,3" farvedisplay samt GPIB-, LAN- og USB-tilslutninger. Desuden kan brugere styre enheden via producentens BenchVue DAQ-software, som indeholder forbedret målekapacitet for tids- og frekvensdomæner.

25/6 2020
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic