Test & måleudstyr

 

Test af Power-over-Ethernet (PoE) forsynede enheder

Test af Power-over-Ethernet (PoE) forsynede enheder

RS Components introducerer en ny og prisvenlig tester til Power-over-Ethernet fra Fluke Networks.

RS Components (RS) kan nu levere den nye MicroScanner PoE fra Fluke Networks, der er førende på verdensplan inden for fejlfindingsværktøjer, som bruges til installation og vedligeholdelse af strukturen omkring netværkskabelføring.

Vedligeholdelsesingeniører og -teknikere får et komplet sæt værktøj med den nye, prisvenlige MicroScanner PoE-tester, som muliggør hurtig installation og fejlfinding af PoE-enheder. Med PoE-teknologi kan man opnå betydelige fordele i forhold til omkostninger, effektivitet og fleksibilitet, og det muliggør installation af en række netværkstilsluttede enheder som f.eks. kameraer og skærme.


PoE-mikroscanneren verificerer og fejlsøger ganske enkelt Ethernet-kabler og viser det tilgængelige strømniveau. Installationsteknikere informeres derfor hurtigt, hvis der er tilstrækkelig strøm til, at nye PoE-enheder kan installeres på et netværk.

I dag er en af de store udfordringer for mange teknikere, at der ikke findes en endelig standard for PoE. I stedet findes der en række 'standardiserede' implementeringer. Derfor kan det selv for de mest erfarne ingeniører være være utrolig svært at vide, om specifikke enheder kan fungere sammen.

For at komme problemet til livs har Ethernet Alliance lanceret et certificeringsprogram, hvor strømniveauer- og krav angives på en skala fra nul til otte, hvilket indikerer mængden af strøm, der forsynes med eller er påkrævet.

Implementerer man denne tilgang, vil PoE-mikroscanneren, når den er tilknyttet en PoEnetværksswitch, vise det højeste strømniveau i overensstemmelse med Ethernet Alliances skala, hvilket gør det nemt for teknikere at vide, om switchen og enheden er kompatible.

Testeren gør det muligt at kortlægge kabler og giver indikatorer for afstand-til-fejl, så kabelproblemer hurtigt kan spores. Ved tilslutning til en liveswitch-port viser testeren hastigheden af en port på op til 10 gbps, hvilket er særligt nyttigt ved fejlfinding i langsomme adgangspunkter.
6/6 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Audio analyse

Bit Error Rate analysatorer

Boundary Scan Analyse

Dataloggere

EMC

GP Instrumenter

Infrarød

Lys- og lydtest

Netværksanalyse

Oscilloskoper

Powermetre

Safety test

Signalanalyse

Solar Array Simulation

Spektrumanalyse

Termografiscanner

Typegodkendelser

Value Instruments

Vibration og klima-test

Tilføj dit firma
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic