Test & måleudstyr

 

TestForum udsættes til 2021

NTF-udvalget, der står bag TestForum, har valgt at udsætte det planlagte arrangement fra november måned i år til marts måned næste år.

På grund af begrænsninger, den personlige sikkerhed samt generelle usikkerheder i forbindelse med coronavirus-pandemien har NTF-udvalget besluttet at udsætte TestForum-begivenheden fra november i år til marts næste år.

NTF håber, at rejsebegrænsninger er normaliserede på det tidspunkt, og alle i 'testsamfundet' er parate til at bruge efteråret til at forberede deres bidrag til og deltagelse på den næste TestForum-konference, som afholdes på Radisson Blu Hotel i Göteborg, Sverige, den 23. - 24. marts, 2021, hvor man i øvrigt markerer 20-årsdagen for etableringen af testarrangementet.


Den to-dages NTF TestForum er den årlige største begivenhed for testfolk i de nordiske lande og de baltiske stater. Deltagerne er branchens nøglepersoner samt internationale leverandører af test- og måleudstyr og -løsninger. TestForum-arrangementerne tilbyder teknisk relevante præsentationer om metoder, værktøjer, moduler/instrumenter, tilgængelig teknologi og bedste praksis.

For at opnå den mest succesrige begivenhed er det vigtigt, at nogle af deltagerne selv deler deres måde at arbejde med test på, så arrangørerne opfordrer til at komme med forslag til en  præsentation på 20 til 25 minutter.

http://www.nordictestforum.org/cfp

2/7 2020
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor