Video & Audio

 

Amerikansk virksomhed køber dansk producent af AV-kontrolsystemer Fra venstre ses Joe Andrulis, Executive Vice President of Corporate Development hos Biamp og og Michael Jarl Christensen, CEO hos Neets A/S.

Amerikansk virksomhed køber dansk producent af AV-kontrolsystemer

Biamp, der har hovedsæde i Oregon i USA, har købt Horsens-virksomheden Neets, der fremstiller AV-kontrolsystemer.

Biamp, der er er førende leverandør af professionelle audiovisuelle løsninger, som har base i Beaverton, Oregon USA, har netop annonceret overtagelsen af Neets A/S, der har base i Horsens, Danmark.

Neets er en uafhængig producent af AV-kontrolsystemer, som tilbyder en intelligent og omfattende portefølje af controllere, kontrol interfaces og kontrolsoftware, der er kendt for brugervenlighed og elegant design. Neets’ produkter og ekspertise forstærker Biamps nuværende udbud af kontrolsystemer, og placerer dermed Biamp blandt markedsledere indenfor professionelle AV-løsninger.


Ud over kontrolsystemer, har Neets for nylig tilføjet adskillige innovative produkter, der er målrettet mod konferenceapplikationer, herunder soundbars, kameraer, hubs og tilslutningssystemer i applikationer.

– Neets er en virksomhed, jeg har fulgt i mange år, og som jeg har været meget imponeret over. Deres produkter er unikke og anerkendte for deres ekstraordinære brugervenlighed og omhyggelige hensyntagen til alle, der beskæftiger sig med dem i hele livscyklussen – fra designere, til integratorer, til installatører og slutbrugere, fortæller Rashid Skaf, der er præsident, CEO og co-Chairman hos Biamp Systems. Han tilføjer:

– Jeg er meget glad for at kunne byde Neets velkommen til Biamp-familien. Neets produkter komplementerer direkte Biamps løsninger og giver os mulighed for at henvende os til endnu flere forretningsområder. Med købet af Neets bliver det endnu nemmere for vores kunder at levere en komplet Biamp løsning i alle applikationer.

– Hos Neets er vi begejstrede for at blive en del af Biamp og tilbyde fordelene ved Neets løsninger til et globalt publikum. Neets-teamet har brugt over to årtier på at skabe og forfine de bedste kontrolløsninger i branchen, tilføjer Michael Jarl Christensen, der er administrerende direktør i Neets A/S og fortsætter:

– Som en del af Biamp, der har en bred produktportefølje, og et verdensomspændende distributionssystem, er Neets i stand til at levere produkter til en langt større kundebase. Sammen tilbyder Biamp og Neets en af de bredeste og mest alsidige kombinationer af AV-løsninger på markedet, noget sted i verden, fortæller han.

Endnu stærkere produktportefølje

Biamp er førende inden for professionelle lydsystemer til erhverv, uddannelse og offentlige institutioner. Under Rashid Skafs ledelse har Biamp skabt en aggressiv vækststrategi, der kombinerer organiske produktlinjer og ekspansion af distribution, der giver adgang til nye markeder via opkøb.

Biamp tilbyder i øjeblikket en bred vifte af audiovisuelle løsninger, der letter kommunikation og samarbejde i konferencelokaler, foredragssale, auditorier, arenaer, stadioner, hospitality, retail samt pagingsystemer- og varslingssystemer, samt sound masking til åbne områder som kontorer, terminaler, stadioner, indkøbscentre og kasinoer.

Neets indgår sammen med Biamp i en ny produktfamilie inden for virksomhedens produktportefølje, hvor forretningsfunktionerne gradvist kombineres til en Biamp-familie.
28/6 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Machine Vision

Video test and monitoring syst

Tilføj dit firma