Video & Audio

 

AV CENTER og Sound Hub Denmark indgår samarbejde

AV CENTER og Sound Hub Denmark indgår samarbejde

AV CENTER har indgået samarbejde med Sound Hub Denmark i Struer og bliver pr. 1. oktober 2020 en del af kontor- og vidensfællesskabet i huset.

AV CENTER har indgået samarbejde med og bliver pr. 1. oktober 2020 en del af kontor- og vidensfællesskabet i Sound Hub Denmark i Struer. 

Salgschef John Lisberg fra AV CENTER Aalborg forklarer:
- Vi har i længere tid fuldt med på sidelinjen og set den store dedikation, der er for konceptet fra alle involverede. Som en af Danmarks førende AV-virksomheder finder vi det naturligt at være i miljøet, hvor nye ideer, produkter og løsninger udformes.

Sound Hub Denmark er verdens første internationale teknologi- og innovationshub for lyd – en erhvervsklynge for lydvirksomheder. Sound Hub Denmark er et vækstmiljø; et innovativt kontorfællesskab og lydudviklingsmiljø med måle-, værksteds- og testfaciliteter i verdensklasse og med adgang til fagspecialister, mentorer og vidensinstitutioner samt en unik klynge af virksomheder med supplerende kompetencer.

Partnerkredsen omkring Sound Hub Denmark omfatter førende globale aktører inden for den internationale audio industri såsom Bang & Olufsen, Harman, GN Audio, Scan-Speak samt Aalborg Universitet og Danish Sound Cluster. Sound Hub Denmarks vision er at være verdens bedste sted at stifte og udvikle morgendagens innovative lydvirksomheder.

- Sound Hub Denmark har til huse i de historiske bygninger på Peter Bangs Vej i Struer, der tidligere husede Bang & Olufsens R&D afdeling. På sigt vil disse være platform for servicering af vores kunder i Vestjylland, fremhæver John Lisberg.

Peter Petersen ved Sound Hub Denmark udbygger:
- AV CENTER vil med deres kompetencer indenfor audiovisuelle installationer til møde-, konference- og eventafholdelse blive en aktiv samarbejdspartner i lydpaletten. Vi ser frem til at kunne byde AV CENTER og deres kunder velkommen. 

1/10 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Machine Vision

Video test and monitoring syst

Tilføj dit firma
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor