Video & Audio

 

Harman tilbyder unikke muligheder for firmaer i Sound Hub Denmark

Harman tilbyder unikke muligheder for firmaer i Sound Hub Denmark

Harman er en af de partnere hos Sound Hub Denmark, der ser muligheder for at øge sin innovation i de tidlige konceptstadier ved at finde talenter og ideer i et lydfokuseret miljø.

Harman etablerede sig i Struer efter overtagelsen af Bang & Olufsens Automotive afdeling for nogle år siden – og koncernen blev samtidig en del af det stærke akustiske økosystem, der findes i Danmark.

Danmark er en væsentlig spiller inden for lyd og akustik set fra et internationalt perspektiv, og selv store virksomheder som Harman ser fordele i dette. Her er en unik opstartskultur, hvor verdenskendte brands og højt avancerede vidensinstitutioner samarbejder.

Den danske tradition for vidensdeling og paletten af kompetencer inden for kort afstand kan give et forspring i industrien. Det er en af grundene til, at Harman ser sin deltagelse i og samarbejde med Sound Hub Denmark som en naturlig fortsættelse af sin tilstedeværelse i Struer.

- Vores team i Struer tager sig hovedsageligt af idegenerering og konceptudvikling inden for lyd til biler. Det vil sige, at vi fokuserer vores kræfter i de tidlige stadier af udviklingsprocessen, meget lig de startups, vi kommer til at kende gennem Sound Hub Denmark, siger Gorm Haldor Jørgensen, Direktør for Global EPIC Experience Team, Harman.

 - Vi er altid på udkig efter talenter, ideer og nye investeringsmuligheder, når vi arbejder med virksomheder eller enkeltpersoner, og det gælder også de kontakter, vi får gennem Sound Hub Denmark. Derudover arbejder vi sammen med danske universiteter inden for lyd og akustik, så vi ser vores partnerskab som en langsigtet investering, hvor vi deltager i sparring, coaching og events hos Sound Hub Denmark – en investering som vil bidrage til vores evne til at fastholde en stærk position inden for lydinnovation i fremtiden.

Industripartnere er helt afgørende

Udover coaching og sparring i de tidligere faser af produktudvikling, tilbyder Harman også virksomheder i Sound Hub Denmark adgang til deres testudstyr og prototypefaciliteter, som ligger dør om dør med Sound Hub Denmark. Harman Lifestyle Division er beliggende på samme campus område som Sound Hub Denmark og deltager aktivt i de events, der foregår på stedet.

- For Sound Hub Denmark, er industripartnere helt afgørende, forklarer Peter Petersen, der er CEO for Sound Hub Denmark.
- Vi ønsker at blive i stand til at tilbyde adgang til relevante investorer og samarbejdspartnere på vores site, udover de førsteklasses faciliteter vi har. Vores mål er at øge innovation indenfor lyd både på nationalt og internationalt plan. Harman er en af de store spillere her og derfor en meget vigtig aktiv partner for os.

6/10 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

Machine Vision

Video test and monitoring syst

Tilføj dit firma
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic