Video & Audio

 

ICEpower lancerer nye 'high-end' 300W/400W audiomoduler

ICEpower lancerer nye 'high-end' 300W/400W audiomoduler

Danske ICEpower præsenterer to nye audio powermoduler, 300A2 og 400A2, der er baseret på firmaets unikke ICEedge chipsæt. Der er tale om de hidtil mest vellydende moduler i ICEpower familien, fremhæver firmaet (in english).

Den danske audiovirksomhed ICEpower, der har sine oprindelige rødder i Bang & Olufsen, har opnået en stærk global position inden for klasse D-baserede audio powermoduler til en bred vifte af forbruger og professionelle applikationer.

Firmaet har netop annonceret to nye 'state-of-the-art' audio powermoduler, 300A2 og 400A2, som er baseret på ICEpowers unikke ICEedge klasse D-chipsæt. Modulerne kan drives af en af ICEpowers strømforsyninger (f.eks. den ligeledes ny-introducerede 1500S PSU-enhed), en kundeudviklet strømforsyning eller endda en standard ’off-the-shelf’ løsning.


300A2 er en to-kanals single ended forstærker, der kan levere 300W per kanal i 4ohm og 150W i 8 ohm, men det er også muligt at brokoble, så det kan levere en effekt på 600W i 8ohm. 400A2 er en to-kanals single ended forstærker, der kan levere 400W per kanal i 4ohm og 200W per kanal i en 8ohms belastning, og dette modul kan også brokobles, så det kan aflevere helt op til 800W i en belastning på 8ohm.

300A2 og 400A2 deler PCB-layout, monteringshuller og konnektorer. Den primære forskel ligger i, at 300A2 er designet til at operere fra en +/- 57V forsyning, mens 400A2 er optimeret til +/- 69V.

De anvendte proprietære teknologier sikrer ifølge ICEpower en ekstrem høj lydkvalitet på alle parametre. Platformen udmærker sig ved et lavt støjgulv og lav harmonisk og intermodulations-forvrængning samt fravær af pop og klik i forbindelse med ’tænd’ og ’sluk’.

Modulerne er særdeles kompakte og opererer med høj effektivitet, som det kendes fra klasse-D, hvilket gør modulerne velegnede til brug i aktive højttaler, hvor der kun er begrænset plads.

Mange applikationer

Mens et 300A2 modul kan bruges til at opbygge en to-kanals forstærker af højeste kvalitet, så er det muligt at benytte to til implementering af et unikt bi-amp system. Med fire, seks eller otte af powermodulerne i ét chassis kan man i kombination med den nævnte ICEpower 1500S strømforsyning realisere højkvalitets multirums audioløsninger.

Den høje audiokvalitet betyder endvidere, at modulerne ifølge ICEpower er perfekte til brug i de mest krævende studiomonitorer. Når modulerne brokobles kan de også bruges som high-performance forstærkerløsning til professionelle højttalere eller anvendes som Hi-Z forstærkere i kommercielle sammenhænge eller i udendørs områder. 300A2/400A2 kan også forsynes direkte fra ICEpower 1200AS1 modulet med indbygget strømforsyning, så man på den  måde kan opbygge fantastisk vellydende og kompakte to- eller trevejs PA-højttalere.

Kundetilpassede og turn-key løsninger

Hvis man som virksomhed ikke har tid eller resurser eller strategisk ikke ønsker at udvikle alle produkter internt, tilbyder ICEpower at udvikle og levere produkter på 'turn-key' basis.

Virksomhedens erfarne ingeniørteam har kapaciteter, der spænder over powerelektronik, analog elektronik, digital elektronik, software, netværk, DSP samt mekanisk konstruktion.

I kombination med de mange tilgængelige ICEpower teknologiplatforme, IP-byggeblokke samt den konkurrencedygtig produktionsopsætning med partnere i Thailand, er ICEpower i stand til at påtage sig ansvaret for turn-key udvikling og levering af avancerede, komplekse og stærkt differentierede audioprodukter.

ICEpower kan således tage produktet hele vejen fra idé eller koncept til masseproduktion og i processen styre alle aspekter, der række lige fra specifikation, prototyping, test, certificering, NPI, masseproduktion samt efterfølgende produktvedligeholdelse.

https://icepower.dk/news/story/300a2_400a2release/

24/3 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Machine Vision

Video test and monitoring syst

Tilføj dit firma