Video & Audio

 

Sonos og IKEA i lydsamarbejde

Sonos og IKEA i lydsamarbejde

Som led i IKEA's Democratic Design Days 2018 afslørede Sonos og IKEA de første detaljer i det lydfokuserede partnerskab, der blev annonceret i slutningen af 2017.

I slutningen af 2017 annoncerede IKEA og Sonos et lydsamarbejde og i forbindelse med  IKEA's Democratic Design Days 2018 afslørede Sonos og IKEA de første detaljer i det lydfokuserede partnerskab.

Samarbejdet kommer til at munde ud i et udvalg af højttalere til IKEA's Home Smart-kollektion og vil bære navnet 'SYMFONISK'. De nye fælleshøjttalere bliver en integreret del af Sonos' multirum lydsystem til hjemmet. Det betyder, at højttalerne i IKEA-samarbejdet vil kunne kobles sammen med ethvert eksisterende Sonos-system.


Matchet mellem Sonos og IKEA er oplagt, fremhæver partnere. Begge virksomheder har i mange år arbejdet for at gøre henholdsvis god lyd og godt design tilgængelig for mange private hjem. Derfor er de første prototyper af samarbejdet, der bliver vist under Democratic Design Days, kun begyndelsen af et langvarigt samarbejde, som vil munde ud i en serie af lydprodukter skabt af Sonos og IKEA.

- Tanken er at illustrere, hvor vi er på vej hen - samtidig er det alt for tidligt at vide, hvor vi ender henne. Det kommer selvfølgelig til at være højttalere med fantastisk lyd, der kan forbindes med Sonos' multirum lydsystem via WiFi - samtidig med, at de bliver smukt integrerede i IKEA's sortiment, siger Tad Toulis VP for Experience & Design hos Sonos.

Et af målene for samarbejdet er at sprede fantastisk lyd i mange hjem og samtidig minimere kabelrod og derved skabe plads til beboerne og en mere harmonisk atmosfære.

- Vi lærer virkelig meget af hinanden, og vi er utrolig glade for den retning samarbejdet bevæger sig i. Det er helt klart noget som ingen af os kunne have skabt alene, så samarbejdet kommer til at komplementere begge mærker glimrende, forklarer Tad Toulis.

De første produkter i 'SYMFONISK'-serien vil være tilgængelige i 2019.
11/6 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

Machine Vision

Ultra kompakt 400W Class D

Video test and monitoring syst

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic