Video & Audio

 

Sound Hub Denmark udvider med dansk transducerproducent

Sound Hub Denmark udvider med dansk transducerproducent

Den internationale anerkendte transducerproducent Ole Wolff Electronics bliver nu en del af fælleskabet i Sound Hub Denmark.

Et aktivt partnerskabssamarbejde mellem det internationalt anerkendte transducerproducent Ole Wolff Electronics A/S og Sound Hub Denmark er nu en realitet. Ole Wolff Electronics er en af de førende producenter af højkvalitets audiotransducere til en bred vifte af højt respekterede virksomheder inden for konsumentelektronikbranchen.

- Vi har besluttet at indgå et partnerskab med Sound Hub, da vi har en fælles målgruppe, nemlig lyd- og akustikindustrien. Vi er et stort forretningspotentiale i hub’ens koncentration af kompetencer, og forventer at opnå en synergi med Sound Hub Denmark, gennem deres tiltrækning innovative og interessante lydvirksomheder. De vil hermed kunne få fordel af de løsninger, vi tilbyder, siger Morten Kjeldsen, der er specialist i mikroakustik hos Ole Wolff Electronics. 

Ole Wolff Electronics erhverver sig en flex plads i Sound Hub’en for herved at være en aktiv samarbejdspartner på lokationen. Først og fremmest med tilbud om mentoring og sparring til startups, og sidenhen med en hensigt om at planlægge og gennemføre events og seminarer inden for deres forretningsområde.

Morten Kjeldsen bliver en af de første, der kommer til at benytte skrivebordet i Sound Hub Denmark:

- Jeg ser frem til at møde og arbejde sammen med de spændende mennesker i disse skønne omgivelser. Her mærker man både et pust af historien, og får et kig ind i fremtiden. At møde mennesker med samme interesser er altid inspirerende. Jeg håber, jeg vil blive udfordret af nye ideer og være i stand til at tilbyde sparring og input til opstartsvirksomheder og andre innovative partnere, som jeg kommer til at møde her.

For virksomheder i Sound Hub’en bliver en af fordelene, at Ole Wolff Electronics produkter vil være at finde i materialebiblioteket. Derudover vil de tilbyde produkter og løsninger til prototyper på meget attraktive betingelser. Det vil give startups fordelen af lave omkostninger i de tidlige stadier af produktudviklingen. Det har allerede være relevant, i fremstillingen af prototyper til Lydkittet – en lyd-læringsplatform for ungdomsuddannelserne, der faciliteres af Sound Hub Denmark. Her udforskes STEM emner gennem lyd.

- Det en fornøjelse at sige velkommen til Ole Wolff Electronics, der vil være et godt supplement til vores kompetencer her i Sound Hub’en. Vores opgave bliver at matche dem med relevante kunder og partnere, som er her på både kort og lang sigt. Vi mener, at Ole Wolff Electronics tilstedeværelse kan blive endnu et fantastisk tilbud, hvis man arbejder inden for lyd, påpeger CEO Sound Hub Denmark, Peter Petersen.

7/6 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

Machine Vision

Video test and monitoring syst

Tilføj dit firma