Wireless, tele og data

 

Advantech lancerer nye industrielle kommunikationsgateways

Advantech lancerer nye industrielle kommunikationsgateways

Advantech's nye serie af industrielle kommunikationsgateways - herunder ECU-1370 og ECU-1260 - repræsenterer mange års kontinuerlig udvikling og innovation og afspejler Advantechs engagement i bæredygtige energiløsninger.

Del artiklen på

Advantech præsenterer firmaets nyeste serie af industrielle kommunikationsgateways, som er skræddersyet til at opfylde de stigende behov på det grønne energimarked

ECU-1370- og ECU-1260-modellerne i serien inkluderer både banebrydende teknologi og robuste funktioner skræddersyet til applikationer inden for grøn energi. ECU-1370 er designet omkring en Cortex-A53 Quad Core 1,3 GHz-processor, 4 GB DDR4 og 32 GB eMMC, hvilket gør den ideel til krævende anvendelser.

Den tilbyder mange forskellige kommunikationsinterfaces, herunder 1 x CAN, 1 x RS-232/485 og 3 x GbE, samt 24 DI og 6 relæudgange. Denne model fungerer effektivt i et stort temperaturområde fra -40 til 80°C, hvilket giver driftssikkerhed under flere forskellige miljøbetingelser.

ECU-1260 er derimod udstyret med en Cortex-A35 Dual Core 1 GHz-processor, 2 GB DDR3L og 16 GB eMMC. Den har 1 x CAN, 3 x RS-232/485 og 2 x GbE-interfaces. Denne model har også et robust design, der kan fungere i temperaturer lige fra -40 til 70°C, hvilket gør den egnet til forskellige industrielle miljøer.

Forbedrede forbindelsesmuligheder med innovative softwarepakker

Serien af industrielle kommunikationsgateways skiller sig ud med de robuste og alsidige funktioner, herunder multi-protokol support, højtydende IoT-funktioner og et design i industriklassen, som sikrer pålidelighed i udfordrende miljøer.

De fleste gateways er udstyret med EdgeLink-software, som understøtter over 200 OT-drivere til tilslutning til forskellige enheder og for at muliggøre problemfrit dataflow på tværs af forskellige protokoller som f.eks. IEC 61850, IEC 60870, OCPP, DNP3 m.m.

Desuden udnytter gatewayene styrken fra Advantechs EdgeHub SaaS og kan således fjernovervåges og styres på den ene platform i infrastrukturer i stor skala, hvilket sparer 30 % på opsætning og vedligeholdelse. De omfattende gatewayløsninger gør edge-to-cloud-integration nemmere og forenkler håndteringen af vedvarende energisystemer som f.eks. sol- og vindenergi.

Kontinuerlig opfyldelse af bæredygtighedsforpligtelse

Advantechs serie af industrielle kommunikationsgateways er ikke blot et teknologisk fremskridt, men også et væsentligt bidrag til miljømæssig bæredygtighed. Ved at fokusere på det grønne energimarked bidrager Advantech til den globale indsats for at reducere CO2-udledninger og fremme vedvarende energikilder. Serien forventes at spille en afgørende rolle i håndteringen af sol-, vind- og andre vedvarende energisystemer og tilbyder forbedret effektivitet og pålidelighed.

Flere oplysninger om serien af industrielle kommunikationsgateways og andre innovative løsninger her.

25/4 2024

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder