Wireless, tele og data

 

Antenne på et fleksibel print til brug i 410/450 MHz-frekvensbåndene

Antenne på et fleksibel print til brug i 410/450 MHz-frekvensbåndene

Antenova præsenterer under navnet Atta en FPC-baseret indbygnings-antenne til LTE 410/450 MHz-frekvensbåndene, der kan integreres direkte på et print (in english).

Antenova Ltd, den UK-baserede producent af antenner og RF-antennemoduler til M2M og IoT, har afsløret sin seneste antenne, Atta (SRFI079), til LTE og smart trådløs implementering i 410 MHz- og 450 MHz-båndene.

Atta-antennen er en fleksibel printet kredsløbsform (FPC) og måler 101,0 x 20,0 x 0,15 mm. Den leveres med et I-PEX-tilpasningsstik til direkte integration til et printkort og en selvklæbende pude til at fastgøre det nemt på plads. Det er derfor nemt at integrere i et design.

LTE 450-spektret er relativt nyt med 65 implementeringer i Nordamerika, Sydamerika, Europa, Afrika og Asien, og LTE 450 er tilgængelig i 25 af disse. Dette forventes at vokse, i takt med at der tildeles frekvenser i flere regioner.

LTE 450 MHz bruges af private netværksudbydere inden for forsyningsselskaber, offentlig sikkerhed og transport. De bruger det til M2M-trafik, smarte net, smarte byer, opladning af elbiler og bredbåndsnetværk på landet. Europa leder udrulningen med forsyningsselskaber, der bruger LTE 450 MHz til kritiske kommunikationer og automatiseret måleraflæsningsinfrastruktur, der forbinder fjerntliggende områder.

450 MHz-båndet kan sammenlignes med 900 MHz for disse applikationer, fordi der ved 900 MHz er brug for fire gange så mange basestationer for at dække det samme geografiske område.

Atta-antennen er ideel til at give forbindelse til enheder på disse netværk, især målere og robuste smartphones og håndholdte mobile enheder, der bruger Cat 4-moduler.

Michael Castle, Product Marketing Manager hos Antenova, siger:
- 450 MHz-frekvensen tillader god antenneudbredelse og mere pålidelig dækning samt stor dækning for hver basestation med lavere infrastrukturomkostninger, og en fleksibel antenne giver designere en række muligheder for produktdesign. Antennen kan være foldet, buet eller placeret fladt i et design eller gemt inde i huset på en lille enhed. Atta-antennen er tilgængelig i prøver eller produktionsmængder, så den er et godt valg til OEM'er og specialiserede trådløse designprojekter.

Atta er den seneste tilføjelse til Antenovas produktportefølje, som omfatter et udvalg af bittesmå, indlejrede antenner til LTE, 5G og LP-WAN.

Antenova er forpligtet til at hjælpe kunder med at integrere indlejrede antenner i enheder af enhver art og leverer rådgivnings- og testtjenester og et udvalg af onlineværktøjer og regnemaskiner for at hjælpe designere med at opnå en vellykket integration og højtydende trådløs enhed

 www.antenova.com/atta/.

 

19/1 2022