Wireless, tele og data

 

Dansk samarbejde om kommunikationsudstyr til fjernaflæsningFra venstre ses Tina Søgaard Møller og Kasper Bang Abildgaard fra Kamstrup og DeltaM2M Torben Deleuran til højre.

Dansk samarbejde om kommunikationsudstyr til fjernaflæsning

Kamstrup og nordsjællandske DeltaM2M har indgået en samarbejdsaftale, hvor DeltaM2M skal levere kommunikationsudstyr til fjernaflæsningssystemer, der indhenter forbrugsdata fra intelligente vandmålere.

Kamstrup A/S er en af verdens førende producenter af løsninger til intelligent energi- og vandmåling. Kamstrups vandmålere anvendes af vandværker over hele verden. Målerne er installeret hos tusindvis af private forbrugere, offentlige institutioner og virksomheder. Den tid, hvor forbrugeren selv skulle aflæse sin vandmåler en gang om året er forbi. Fremtidens løsninger er målere som løbende aflæses automatisk. Det giver en række fordele for både forbrugeren og for samfundet.

Med løbende aflæsninger har vandværkerne mulighed for at analysere data og påpege uregelmæssigheder, som kan skyldes en lækage. Et godt eksempel kan være et sprunget vandrør. Med intelligent dataanalyse kan systemer gøre opmærksom på uregelmæssigheder. Et sommerhus, som ikke har haft vandforbrug i flere måneder og som pludseligt bruger rigtigt meget vand, kan være en af de situationer, som kan forudsiges, så skaden kan stoppes hurtigt. Dermed reduceres skaden og både

forbrugeren og samfundet spares for spild af tusinder af liter af godt drikkevand.

Med DeltaM2M’s kommunikationsudstyr kan Kamstrup nu hjemtage data fra vandmålerne. Kasper Bang Abildgaard fra Kamstrup A/S glæder sig over samarbejdet.

- DeltaM2M er ikke blot en leverandør, som kan levere nogle komponenter. DeltaM2M er en mangeårig samarbejdspartner, som forstår deres rolle i den forsyningskæde, som er vital for at Kamstrup kan levere løsninger på det ønskede tidspunkt, fortæller Kasper Bang Abildgaard.

DeltaM2M leverer skræddersyede løsninger, som er tilpasset til Kamstrups behov, således at samlearbejdet hos Kamstrup bliver så effektivt som muligt.

Hos DeltaM2M glæder Torben Deleuran sig også over de gode samarbejde. ”Vi er stolte over, at vi kan bidrage til Kamstrups samlede løsning. Kamstrup er en stor virksomhed i konstant vækst. Selv om vi kun bidrager med en mindre del af den totale løsning, er det spændende at arbejde med en virksomhed, som ser hele verden som sin hjemmebane”, siger Torben Deleuran.Fra venstre, Tina Søgaard Møller og Kasper Bang Abildgaard fra Kamstrup og i DeltaM2M Torben Deleuran til højre.

9/5 2019
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor