Wireless, tele og data

 

DECT-håndsæt til øger mobil produktivitet og effektivitet

Det engelske firma Spectralink lancerer nyt innovativt DECT håndsæt til brug i professionelle miljøer.

Spectralink, der er globalt førende inden for mobilitetsløsninger til virksomheder, annoncerer firmaets nye 7502 DECT-håndsæt, der er det første i en række af produktannonceringer, siden firmaet for nylig lancerede et ny DECT-innovationsprogram. DECT-håndsættet tilbyder virksomheder i alle størrelser en solid og prisattraktiv løsning til sikker stemmekommunikation af høj kvalitet og målrettet udsending af meddelelser kombineret med skalerbarhed.

Simon Rayne, administrerende direktør, EMEA & APAC Sales, forklarer:

- Alle virksomheder, der fokuserer på vækst, ønsker entry-point mobile håndsæt til at styre deres driftsmæssige effektivitet og forbedre medarbejdernes produktivitet. Det har vi haft for øje, da vi designede dette nye, prisattraktive håndsæt: Det er en brugervenlig temmecentreret løsning med udbyggede sikkerhedsfunktioner, der styrker medarbejderkommunikationen og produktiviteten.

- De er tale om en ‘plug-and-play’  løsning takket være en centraliseret provisionering, og i kombination med trådløse firmwareopdateringer bidrager det til en reduktion af endpoint-administrationen og vedligeholdelsesomkostningerne. Det er ideelt til omgivelser, hvor man skal sikre, at personalet altid er inden for rækkevidde. Det kan f.eks. være inden for sundhedsvæsenet, detailhandel, lager, catering, hotel og restauration osv. 

Andre vigtige features omfatter:

• Certificeret og enkel integration med markedets førende samtalestyrings- og UC-platforme såsom Broadsoft, Cisco, Microsoft, Mitel, Digium (Asterisk)

• Sikker udsending af målrettede meddelelser med op til 24 tegn, der sendes fra en central lokalitet til lokale steder såsom franchise- eller detailbutikker

• Robust design, der giver ekstra levetid i forhold til produkter i forbrugerklassen

• DECT-luftkryptering og sikkerhedsprotokoller i virksomhedsklassen til ekstra beskyttelse

• Handsætsvibrering og trådført headsætsupport til støjende omgivelser og håndfri opgaver

• Applikationsintegrering til værktøjer lige fra udsending af meddelelser til alarmer.
6/6 2018
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic