Wireless, tele og data

 

evenIoT og IoT Denmark indgår partneraftale om salg af Sigfox IoT-løsninger

evenIoT og IoT Denmark indgår partneraftale om salg af Sigfox IoT-løsninger

evenIoT og IoT Denmark - der driver Sigfox IoT-netværket i Danmark - indgår et tæt salgssamarbejde med sigte på bl.a. entreprenører, byggebranchen, ejendomsadministratorer og boligselskaber.

evenIoT A/S og IoT Denmark A/S har netop annonceret et partneraftale, som skal skal fokusere på salg Sigfox IoT løsninger.

evenIoT er specialister i IoT, og firmaet leverer komplette og fleksible IoT-løsninger til mange formål og brancher -  herunder til entreprenører, byggebranchen, ejendomsadministratorer og boligselskaber. IoT Denmark A/S driver Sigfox IoT-netværket i Danmark.

I samarbejdet udnyttes evenIoT's tekniske kompetence vedrørende udvikling af komplekse løsninger i kombination med IoT Denmarks netværk og viden om intelligente IoT enheder. IoT løsningen leveres med en færdig IoT platform med applikation til at analysere og præsentere data. På den måde  vores kunder kan træffe operationelle beslutninger og handle på baggrund af viden fra data.


- Vi er glade for det formaliserede samarbejde med IoT Denmark, da det betyder vi kan levere et endnu stærkere produkt til vores kunder i form af en komplet IoT løsning med fuld fleksibilitet og skalerbarhed, forklarer Martin Nielsen Nørskov, der er er Direktør i evenIoT A/S.

Ulla Hesberg Jensen, ansvarlig for Partnerskaber og Produkter i IoT Denmark A/S tilføjer:
- Samarbejdet med evenIoT er stærkt, da vi sammen kan levere en fuld-service løsning, der gør det nemt for kunder at komme i gang med IoT samt videreudvikle på eksisterende løsninger.
1/6 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

3G

Akkrediterede tests

Antenner

AVL

Bluetooth

GloNass

GPS

GRPS

ISM

LoRa

LTE

M2M

Microwave assemblies

RFID

SIGFOX

WiFi

ZigBee

Tilføj dit firma