Wireless, tele og data

 

Fleet Complete og Telia indgår partnerskab om IoT-baserede flådeløsninger

Fleet Complete og Telia indgår partnerskab om IoT-baserede flådeløsninger

Fleet Complete og TeIia vil i samarbejde tilbyde en række trackingløsninger, som skal hjælpe danske virksomheder med at optimere deres forretning og reducere deres flåderelaterede omkostninger og CO2-udledninger.

Telia Fleet Management tilbyder IoT-baserede trackingløsninger til effektivisering af bilflåden.
Telia Enterprise inkluderer nu Fleet Complete’s GPS-baserede løsninger i IoT-porteføljen, hvilket gør det muligt for danske virksomheder at øge effektiviteten samt nedsætte brændstofforbruget og dermed drive en mere bæredygtig og økonomisk bilflåde.

Under navnet Telia Fleet Management lancerer partnerne i første omgang fire løsninger til henholdsvis flådestyring, administration af delebiler, elektronisk kørebog samt sporing og tyverisikring af materiel.


- Vores mål er at hjælpe vores kunder med at drive deres virksomhed endnu bedre ved at tilbyde innovative tele- og it-baserede løsninger. Digitalisering, herunder IoT, er et stærkt værktøj til at opnå dette. Ved at tilbyde flådestyring, som er en af de mest modne IoT-tjenester, bidrager vi til, at vores kunder udnytter ressourcerne bedre, opnår en mere miljøvenlig drift og som følge heraf en række omkostningsbesparelser, siger Mortimer Liebman, Direktør for Telia Enterprise i Danmark.

Globale GPS-løsninger

Fleet Complete er en global softwareleverandør af GPS-baserede løsninger til bilflåder og mobile arbejdsstyrker, som i alt betjener mere end 600.000 abonnenter. I Danmark betjenes kunderne fra hovedkontoret i Ballerup og lokale afdelinger i Nord- og Midtjylland.

- Vi er meget glade for det nye samarbejde med Telia og vi glæder os til at endnu flere får øjnene op for de fordele, som digitale løsninger bringer til forretningen. Vi oplever et stigende behov blandt vores kunder for at kunne differentiere sig på deres serviceydelser. De forskellige flådeløsninger, konsolideret på én Fleet Management platform, gør det netop muligt at skræddersy en løsning tilpasset både små og store virksomheders specifikke behov, siger Preben Rasmussen, nordisk salgsdirektør for Fleet Complete.
11/6 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

3G

Akkrediterede tests

Antenner

AVL

Bluetooth

GloNass

GPS

GRPS

ISM

LoRa

LTE

M2M

Microwave assemblies

RFID

SIGFOX

WiFi

ZigBee

Tilføj dit firma
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight