Wireless, tele og data

 

Huawei: 2021 bliver året hvor industrien for alvor tager 5G i brug

Huaweis netværksdirektør giver udtryk for, at 2021 bliver året, hvor den industrielle sektor implementerer 5G i stor skala.

I 2021 vil den industrielle sektor for alvor begynde storskala implementereringen af 5G. Sådan lød budskabet fra Huaweis øverste netværksdirektør, Ryan Ding, ved et orienteringsmøde for pressen, som Huawei afholdt i forbindelse med den internationale tele-kommunikationskonference Mobile World Congress Shanghai, der afvikles i denne uge. 

- 5G er ikke længere kun relevant for dem, der tidligt tog teknologien til sig. Den forbedrer allerede vores hverdag, og 2021 bliver det første år med industriel implementering af 5G i storskala. Operatørerne kommer til at have brug for nye kapaciteter i forbindelse med netværksplanlægning, udrulning, vedligehold, optimering og drift for at kunne gå fra '0 til 1', og gentage succesen fra '1' til flere. 


I forbindelse med presseorienteringen løftede Ding også sløret for, hvad man kan forvente af Huaweis udstilling på konferencen:

- Huawei kommer til at have udstillinger og debatter om disse emner med aktører fra hele industrien både online og offline under den kommende udgave af MWC Shanghai. Vi vil fortsætte med at innovere for, at vi kan hjælpe vores kunder med at bygge de bedste 5G-netværk og opnå større forretningsmæssig succes.

I løbet af 2020 har Huawei deltaget i 5G-netværksudrulninger over hele verden, bl.a. i Holland, Schweiz og Spanien.
22/2 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

3G

Akkrediterede tests

Antenner

AVL

Bluetooth

GloNass

GPS

GRPS

ISM

LoRa

LTE

M2M

Microwave assemblies

RFID

SIGFOX

WiFi

ZigBee

Tilføj dit firma