Wireless, tele og data

 

Huawei Danmark: Vi må aldrig introducere så vigtig teknologi som 5G så sent igen

Huawei Danmark: Vi må aldrig introducere så vigtig teknologi som 5G så sent igen

Huaweis danske afdeling var med på Tele 2020, som er Dansk Erhvervs store, årlige konference for den danske telekommunikationsindustri.

At digitaliseringen bliver nøglen til den økonomiske genrejsning efter corona-krisen, herskede der ingen tvivl om blandt de deltagende panelister på Dansk Erhvervs årligt tilbagevendende telekommunikationskonference Tele 2020.

Her så nogle af landets største IT- og telekommunikationsvirksomheder tilbage på et unikt år i dansk telehistorie. Samtidig gav de deres bud på, hvordan virksomheder og samfund kan imødegå digitaliseringen:

- Den her sene introduktion af 5G, hvor auktionen først kommer til marts næste år, må vi aldrig nogensinde gøre igen. Når der er en ressource som 5G, så viser al erfaring, at den skal vi udnytte, den skaber innovation. Og når den ikke er der, så kommer vi til at mangle den. 

 
Sådan sagde Huawei Danmarks tekniske direktør Mads Rasmussen, da han under en paneldebat blev spurgt, om han havde en opfordring til, hvordan virksomhederne nemmere skulle kunne tackle udfordringer ift. innovation i en unik tid.

Også for Huaweis danske kommunikationschef, Tommy Zwicky, er det dog også klart, at telekommunikationsvirksomhederne i Danmark har en klar opgave foran sig, når det drejer sig om at skabe grobund for fortsat innovation blandt danske virksomheder:

- Kombinationen af corona-krise og overgangen til en telesektor præget af 5G-udrulning har aldrig stillet så mange krav til digitalisering og telekommunikationens funktionsdygtighed. Det er virkeligt uden fortilfælde,  siger Tommy Zwicky og fortsætter:

- 2020 har om noget vist os, at telekommunikationsvirksomhederne spiller en afgørende rolle i genrejsningen af den danske økonomi. Så vi ser meget frem til fortsat at skulle bidrage til digitaliseringsprocessen og innovationen blandt virksomheder i Danmark, siger han.
12/11 2020
Produktlinks
Find din leverandør:

3G

Akkrediterede tests

Antenner

AVL

Bluetooth

GloNass

GPS

GRPS

ISM

LoRa

LTE

M2M

Microwave assemblies

RFID

SIGFOX

WiFi

ZigBee

Tilføj dit firma