Wireless, tele og data

 

Huawei-topchef: 6G kommer på markedet omkring 2030Huawei topchef Eric Xu på Huawei Global Analyst Summit 2021.

Huawei-topchef: 6G kommer på markedet omkring 2030

Huawei's nyligt tiltrådte Rotating Chairman, Eric Xu, vurderede under Huawei Global Analyst Summit 2021, at 6G-teknologien, som langt fra endelig er defineret, vil nå markedet omkring 2030 (in english).

Huawei's topchef Eric Xu gav på den nyligt afholdte Huawei Global Analyst Summit 2021 firmaets vurdering af 6G-teknologien, som forventes at blive 50 gange 'stærkere' end 5G-teknologien, der nu rulles ud over det meste af verdeen.

- Vi tror, at 6G vil blive lanceret på markedet omkring år 2030, men vi er stadig ikke sikre på hvad 6G præcis kommer til at omfatte, påpegede  Eric Xu på konferencen.

- Det eneste, vi med sikkerhed ved, er, at vores industri ønsker at lancere noget, som kan bidrage positivt til virksomheder og forbrugere omkring år 2030 - præcis som man har set det med 4G og nu også 5G, sagde Eric Xu. Han fremhævede, at Huawei for tiden arbejder med deres partnere i telekommunikationsindustrien på at definere, hvad 6G-teknologi faktisk er og kommer til at omfatte.


Desuden kunne Eric Xu også fortælle, at Huawei arbejder på en hvidbog om 6G, som snart vil blive præsenteret. Her vil virksomheden mere detaljeret uddybe, hvad man forventer, at 6G-teknologien vil kunne og bruges til i fremtiden.
22/4 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

3G

Akkrediterede tests

Antenner

AVL

Bluetooth

GloNass

GPS

GRPS

ISM

LoRa

LTE

M2M

Microwave assemblies

RFID

SIGFOX

WiFi

ZigBee

Tilføj dit firma