Wireless, tele og data

 

IoT-udbyderen Sigfox får ny ejer

IoT-udbyderen Sigfox får ny ejer

Sigfox er blevet overtaget af UnaBiz, som understreger, at firmaet vil fortsætte den videre udvikling af Sigfox-teknologien og tilknyttede kommunikationstjenester. Den danske Sigfox-operatør, IoT Denmark, fortsætter uforandret.

Den globale udbyder af IoT kommunikationstjenester og netværkspioner Sigfox, med hovedsæde i Labège nær Toulouse i Frankrig, fortsætter under ny og stærk ejer. Torsdag d. 21. april 2022 blev det offentliggjort, at UnaBiz bliver den nye ejer af Sigfox. UnaBiz fortsætter dermed den videre udvikling af Sigfox-teknologien og kommunikationstjenesterne.

At sikre kontinuitet i forretningen er en topprioritet for nye ledelsesteam. Derfor vil UnaBiz i samarbejde med administratorerne, Sigfox-ledelsen, medarbejderrepræsentanter og 0G netværksoperatørerne arbejde tæt sammen for at sikre en smidig overgang over de kommende uger.


Sigfox-netværksudbyderen IoT Denmark fortsætter uforandret

I Danmark er IoT Denmark netværksudbyder af Sigfox IoT, og virksomheden ser frem til samarbejdet med den nye ejer:

- Både vores kunder, partnere og vi har med spænding ventet på udmeldingen fra Frankrig om, hvem af de mange bydere, der blev valgt til at bringe Sigfox videre. Vi er glade for, at den rette ejer er fundet og ser frem til samarbejdet med UnaBiz, udtaler Ulla Hesberg Jensen fra IoT Denmark.

Hun fortsætter:
- Det nye ejerskab kommer ikke til at gøre nogen forskel for vores kunder eller samarbejdspartnere. Vi fortsætter som hidtil med at levere end-to-end IoT-løsninger drevet af vores eget nationale 0G-netværk, som vi har udrullet og driver i Danmark. Vores netværk transmitterer over 30 millioner meddelelser hver måned, et tal som fortsætter med at vokse i takt med den stigende efterspørgsel. Om IoT Denmark og Sigfox IoT-netværket i Danmark

Det danske IoT-netværk baseret på Sigfox er landsdækkende og dedikeret til at håndtere data fra batteridrevne IoT-enheder. IoT Denmark leverer IoT-løsninger til kommuner, forsyningsvirksomheder og private virksomheder og rådgiver sine kunder om, hvordan IoT kan styrke den enkelte forretning og være med til at opfylde kravene til bæredygtighed, miljø og klima.

IoT Denmarks IoT-viden og løsninger spænder over mange brancher og problemstillinger, f.eks. transport & logistik, ejendomsadministration og reduktion af driftsomkostninger eller forbedring af indeklimaet. IoT Denmark er en del af det globale Sigfox operatørsamarbejde, forankret via 0G United Nations.

Den nye ejer UnaBiz er en global IoT-udbyder med fokus på at understøtte kundernes forretningsvækst. Baseret i lande som Singapore, Taiwan, Japan, Frankrig og Holland har UnaBiz implementeret mere end 1,4 millioner sensorer globalt i 28 lande med fokus på Smart City applikationer. UnaBiz ejer og driver Sigfox 0G-netværket i Singapore og Taiwan og er stiftende medlem af 0G United Nations, den globale sammenslutning af 0G-netværksoperatører.
26/4 2022

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder