Wireless, tele og data

 

Mouser sætter fokus på private 5G-netværk

I den femte 'Empowering Innovation Together' episode dykker Mouser dybere i mulighederne inden for private 5G-netværk.

Del artiklen på
Mouser Electronics annoncerer nu det næste kapitel i sit prisvindende Empowering Innovation Together program. Det nye kapitel undersøger forretnings-cases i ikke-offentlige 5G-netværk til industriel IoT-anvendelse, der kan ejes, styres og sikres til privat brug gennem 5G New Radio (NR) Release 16.

5G NR tilbyder licenserede og licensfri spektrer i sub-1GHz, sub-6GHz, 24GHz-til-29GHz og 37GHz-til-43GHz båndene. Med licensfri spektrer som General Authorization Access (GAA) for Citizens Broadband Radio Services (CBRS) i 3.550-3.700MHz (3,5GHz) båndet kan organisationer få fordel af stort set ubegrænsede kombinationer af IoT-applikationer uden at bruge tid og penge på at opnå licenser. De såkaldte Private 5G Networks-installationer er sponseret af Amphenol RF, Analog Devices, Intel, Molex, RECOM og Xilinx.


Med den nye episode af The Tech Between Us podcasten og en Then, Now & Next video samt lignende eksklusivt indhold giver Mouser publikum et dybere indblik i cases og real-life eksempler på ikke-offentlige 5G-netværk til industriel brug, som gør sikre data tilgængelige on-site og minimerer latency i applikationer inden for industrille områder.

- I et stadigt mere konnekteret økosystem af teknologier kan private 5G-netværk overføre følsomme data inden for et sikkert miljø af høje hastigheder. Gennem det indeholder, der bliver delt i det seneste EIT-kapitel, håver vi, at vores følgere vil opnå en ny indsigt i, hvordan de bedst kan udnytte private 5G-netværk til low-latency industrielle applikationer, siger Glenn Smith, CEO for Mouser Electronics.

The Tech Between Us har Raymond Yin, Director of Technical Content hos Mouser Electronics, som vært, hvor han byder velkommen til Gilad Garon, grundlægger af og CEO for ASOCS i en livlig samtale. Podcast-episoden er tilgængelig på Mousers website, Alexa, Apple Podcasts, Google Podcasts, iHeartRadio, Pandora og Spotify.

- Jeg håber, at lytterne vil få gavn af min konversation med Raymond på samme måde, som jeg fik. 5G-overgangen fra mobil teknologi til software tillader en forrygende mængde af kundetilpasning. Private 5G-netværk gør det muligt for administratorer på en let måde at skabe og styre sikker, ultrahurtig konnektivitet, der vil være unik for hver enkelt organisations behov, siger Gilad Garon.
26/9 2022

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder