Wireless, tele og data

 

Nanoleaf introducerer de første Matter-kompatible lyspaneler

Nanoleaf introducerer de første Matter-kompatible lyspaneler

Nanoeaf lancerer fire intelligente lysprodukter, som er kompatible med den nyw kommunikations-protokol Matter, der kan få smart-home-enheder fra forskellige producenter til at tale problemfrit sammen.

Del artiklen på

Nanoleaf, en global leder inden for innovativ smart-home-belysning, lancerer nu fire nye Matter-kompatible pærer og lysbånd (Bulp & Lightstrip) i Essentials-linjen - de første belysningsprodukter der fungerer med Matter. Den innovative Matter-kompatible produktserie – der inkluderer A19, GU10 pærer og et lysbånd-

De nye Matter-kompatible tilføjelser til Essentials-serien gør det muligt at oplyse hele hjemmet med RGBW-lyspaneler, som er nemme at betjene. Bulbs og Lightstrip rummer 16M+ farvemuligheder samt ultralyse, justerbare hvide farvenuancer (med farvetemperaturer fra 2700-6500K), og de kan samtidig afspille dynamiske farveskiftende lysscener, som kan kontrolleres og justeres efter egne ønsker med Nanoleaf-appen.

Med en stemmeassistent eller app kan lyset kontrolleres via Matters Multi-Admin-funktion. Man kan indstille, hvornår og hvordan palerne skal lyse i løbet af dagen – og dermed skabe et lys efter helt personlige ønsker i både stue, soveværelse, køkken, kontor osv.

- Vi er utrolig stolte af at kunne lancere vores første Matter-parate belysningsprodukter, siger Gimmy Chu, CEO og medstifter af Nanoleaf.

- I de seneste to år har vores team arbejdet målrettet på at skabe disse produkter, og vi har arbejdet meget tæt sammen med Connectivity Standards Alliance og Matter Working Group for at virkeliggøre visionen om interoperabilitet og sikkerhed. Vi mener, at det at skabe en samlet oplevelse, der gør det muligt for alle enheder at arbejde problemfrit sammen, er et springbræt mod at skabe en endnu mere intelligent, automatiseret og dermed virkelig smart smart-home-oplevelse.

Nanoleaf arbejder desuden på at afsløre en række nye Matter-kompatible produkter på CES 2023, som yderligere kan udvide mulighederne for problemfri og automatiseret belysning i hjemmet.

De Matter-kompatible Essentials Smart Bulbs & Lightstrips vil være tilgængelige i detailhandlen i begyndelsen af 2023.

9/11 2022

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder