Wireless, tele og data

 

Ny hybrid optisk transceiver til brug i barske anvendelsesmiljøer

Ny hybrid optisk transceiver til brug i barske anvendelsesmiljøer

Cinch Connectivity Solutions præsenterer H28-100G-SR4 transceiveren, som er forsynet med et BGA-monteringsbeslag og elektrisk interposer, hvilket gør den til en ideel og pladsbesparende løsning.

Del artiklen på

Cinch Connectivity Solutions, et Bel Fuse firma, og en førende global leverandør af pålidelige konnektivitetsløsninger, har præsenteret en særdeles robust H28-100G-SR4 transceiver. Den er forsynet med et BGA-monteringsbeslag og elektrisk interposer, hvilket gør transceiveren til en ideel og pladsbesparende løsning.

De fire TX- og fire RX-kanaler anvender et tilpasset route fiber-ribbon, der opretholder en høj ydeevne i ekstreme temperaturområder fra -40°C til 85°C - alt sammen med en operativ datahastighed på 25,78 Gbit/ pr. kanal og op til i alt 100 Gbit/s. Dens holdbarhed gør den velegnet til rumfart, industri, militær og andre barske anvendelsesmiljøer.

Professionelle kan udnytte det aftagelige, loddefrie og pinløse design, og det er muligt at skræddersy transceiveren, så den passer til specifikke behov, hvilket gør den til en alsidig og effektiv option.

Effektiv fiber management kan være afgørende i bestræbelserne på at sikre pålideligheden, og H28-100G-SR4-transceiveren er forsynet med Stratos' såkaldte Fibre Flex-teknologi, som understøtter tilpasset pigtail-routing. Dette reducerer behovet for pladskrævende kabelbakker og fastholdelsesmekanismer, hvilket giver et renere og mere pålideligt overordnet design.

Derudover udmærker dette industriførende produkt sig ved en sammenbygget (mated) højde på mindre end 0,20 tommer, og det fylder mindre end 1 kvadrattomme på et PCB, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet i pladsbegrænsede designapplikationer.

For mere information om H28-100G-SR4 Quad Hybrid Transceiveren, besøg produktsiden, hvor det er muligt at se, hvorfor produktet er anbefalet til rumapplikationer. Flere informationer om produktlinjerne på https://www.cinch.com/.

 

24/6 2024