Wireless, tele og data

 

TDC Erhverv lancerer 5G+ netværkTDC Erhverv lancerer fremtidens netværk 5G+ (PR foto)

TDC Erhverv lancerer 5G+ netværk

Som den første leverandør i Danmark lancerer TDC Erhverv 5G+, der er et landsdækkende netværk, som er uafhængig af 4G infrastruktur og kan realisere det fulde potentiale i 5G-teknologien.

Del artiklen på

Som de første i Danmark er TDC Erhverv nu klar til at give danske virksomheder adgang til fremtidens netværk 5G+: Et landsdækkende netværk leveret af TDC NET, der fungerer helt selvstændigt uden at være afhængig af ældre 4G teknologi. 5G+ vil sætte nye standarder for, hvad et netværk kan præstere med højere stabilitet, bedre dækningsoplevelse, øget sikkerhed, ultralav latenstid og længere batterilevetid på enheder, der er koblet på netværket.

Den internationalt anerkendte 5G-profil og head of 5G & advanced service i TDC Erhverv, Sam Salih forklarer:

- Vi kalder det 5G+, fordi det er den næste generation af 5G, der vil forløse det fulde potentiale i 5G-teknologien, og vil rykke grænserne for, hvad der er muligt for dansk erhvervsliv. Heriblandt helt håndgribelige gevinster som op til 25% længere batterilevetid på enheder på netværket og IMSI-kryptering, der øger sikkerheden markant til på sigt avanceret IoT-implementering, realtidsdataanalyse og fjernstyring af enheder.”

Danmark bliver et af de første lande i verden med landsdækkende 5G+ netværk

Danmark bliver et af de første lande i verden, der får et landsdækkende 5G+ netværk. Det vil ifølge Sam Salih booste danske virksomheders innovationsmuligheder, produktivitet og konkurrenceevne i en digitaliseret og hyperforbundet verden:

- Adgang til et landsdækkende 5G+ netværk vil styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne. 5G+ vil være en game changer for virksomheders digitale omstilling og for IoT-applikationer, da netværket med ultralav latenstid kan understøtte en massiv mængde enheder. Og jeg spår 5G+ helt grundlæggende vil forandre måden, vi arbejder på, fordi man som medarbejder kan opnå en pålidelig og sikker netværksforbindelse, uanset hvor man befinder sig.

Vil være den førende leverandør af innovative 5G-løsninger

Lanceringen af 5G+ er ifølge direktør John Henriksen en afgørende milepæl for TDC Erhverv, der har en klar ambition om at være den førende leverandør af innovative 5G-løsninger til danske virksomheder. Her bliver 5G+ netværket fundamentet til at indfri den ambition:

- 5G+ baner vejen for nye forretningsmuligheder og stærke kundeoplevelser, hvor teknologien bliver brugt intelligent og innovativt til at tage vores kunder sikkert ind i fremtiden. Vi glæder os til at åbne op for adgang til netværket i næste måned, og ser frem til at lancere de første digitale løsninger, der vil blive tilgængelige på netværket, som vil bidrage til at indfri danske virksomheders potentiale, siger John Henriksen, direktør i TDC Erhverv.

27/5 2024