Wireless, tele og data

 

Telenor samler 200 IoT-specialister fra hele Norden

Telenor samler 200 IoT-specialister fra hele Norden

Behovet for smarte IoT-løsninger blandt både små og store virksomheder er kraftigt stigende, hvilket Telenor adresserer ved at samle 200 IoT-specialister, der skal fokusere på opgaven.

Behovet for smarte IoT-løsninger blandt både små og store virksomheder er kraftigt stigende. Nu tager Telenor konsekvensen af efterspørgslen og samler 200 IoT-specialister for at fokusere yderligere på opgaven.  Aktiviteterne bliver samlet i Telenor IoT, som vil trække på kræfter både i Norden og internationalt for at skabe de stærkeste IoT-løsninger på markedet.

- Vi er allerede størst på IoT på det nordiske marked, og det bygger vi nu videre på ved at samle kræfterne i et selvstændigt forretningsområde. I det nye nordiske set-up arbejder vi tættere sammen på tværs af markederne og bringer de relevante specialister, partnere og produkter i spil alt efter, hvad der er relevant for den enkelte kunde. Det skal sikre, at vi også i fremtiden er frontløbere på markedet, siger Head of Solutions House i Telenor, Jan Rasmussen.


Et bredere og stærkere tilbud

Telenor IoT vil rent fysisk have specialister til stede i 18 lande rundt om verden, herunder Danmark.

- Når vi nu samler alle IoT-kræfterne i Norden sikrer vi, at kunderne kan få kvalificeret hjælp til både de mere basale, men også de mest komplekse opgaver inden for området. Og udviklingen er sikret med globale roamingaftaler, investering i nye netværksteknologier og professionelle testfaciliteter, som også bliver en integreret del af Telenor IoT, siger Jan Rasmussen.

Telenor-koncernen har i dag mere end 17 millioner forbundne enheder i mere end 190 lande. Televirksomheden er en af pionererne på IoT-området og har internationale virksomheder som Volvo, Verisure og Grundfos som kunder.
6/4 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

3G

Akkrediterede tests

Antenner

AVL

Bluetooth

GloNass

GPS

GRPS

ISM

LoRa

LTE

M2M

Microwave assemblies

RFID

SIGFOX

WiFi

ZigBee

Tilføj dit firma