Wireless, tele og data

 

Unikt datamodul til overførsel af forskellige high-speed protokoller

Unikt datamodul til overførsel af forskellige high-speed protokoller

ODU’s nyeste datamodul til ODU-MAC Blue-Line konnektorer gør det muligt at kombinere USB, HDMI, DisplayPort og CAT protokoller i én konnektor.

ODU lancerer nyt datamodul til ODU-MAC Blue-Line konnektorer der gør det muligt at kombinere flere forskellige dataoverførselsprotokoller i én konnektor: Datamodulet kan således understøtte USB 3.2 Gen 1x2, HDMI 2.1, DisplayPort 2.0 samt CAT 5, CAT 6A.

Løsningen er med sin yderst pladsbesparende udformning helt enestående på markedet, fremhæver ODU. Ud over en kompakt formfaktor giver datamodulet fleksible muligheder for overførsel af en række af de nyeste datastandarder. Det komplette data-interface leveres med konfektioneret kabel og er klar til brug.


Genrelt er der et stigende behov for pålidelig overførsel af high-speed data i etablerede standardformater i stadigt flere applikationsområder, lige fra end-of-line/funktionstest af forbrugerelektronik til high-resolution kamerateknologi inden for medicinsk diagnostik.

Datamodulet - der kræver syv units i en ODU-MAC Blue-Line forbindelse - tilbyder:
- Indsatser til USB 3.2 GEN 1x2, HDMI 2.1, DisplayPort 2.0, CAT 5, CAT 6A
- Fra 3 til 22 poler
- Fuld skærmning hele vejen rundt
- Minimum 10.000 konnekteringer/matings

Den fleksible dataoverførselsløsning med skærmet gennemføring fås allerede til ODU-MAC White-Line og Silver-Line serierne - og nu altså også til ODU-MAC Blue-Line.

ODU-specifikke konnektorer kan overføre gængse dataoverførselsprotokoller så som de nævnte USB 3.2 Gen 1x2, HDMI 2.1 og DisplayPort 2.0, men der er ikke tale om USB, HDMI eller DisplayPort standardkonnektorer.
http://www.odu-denmark.dk
30/6 2021
Produktlinks
Find din leverandør:

3G

Akkrediterede tests

Antenner

AVL

Bluetooth

GloNass

GPS

GRPS

ISM

LoRa

LTE

M2M

Microwave assemblies

RFID

SIGFOX

WiFi

ZigBee

Tilføj dit firma