HW/SW-udvikling og EMS

 

GPV leverer rekordhøj omsætning i et foranderligt marked

GPV leverer rekordhøj omsætning i et foranderligt marked

Danske GPV, som er den næststørste europæisk baserede EMS-virksomhed, øgede i 2023 omsætningen til 10,4 mia. kr. i et marked, der ifølge adm. direktør Bo Lybæk er i gang med at finde en ny balance.

Hurtig udvikling af skræddersyet elektronik med systemoduler og tilpassede carrier boards

Hurtig udvikling af skræddersyet elektronik med systemoduler og tilpassede carrier boards

I projekter med lavt styktal vil det typisk være svært at retfærdiggøre en skræddersyet løsning. Develco tilbyder imidlertid en sådan skræddersyet 'low volume' implementering baseret på et Variscite systemmodul samt et tilpasset carrierboard.

Develco får ny bestyrelsesformand

Develco får ny bestyrelsesformand

Udviklingshuset Develco har udnævnt Jesper Steffen Hansen som ekstern bestyrelsesformand, der skal være med til at sætte endnu skarpere strategiske mål og taktiske planer for firmaets fremadrettede udvikling.

Etteplan køber danske STRONGIT

Etteplan køber danske STRONGIT

Det finske teknologiservicefirma Etteplan etablerede sig for tre år siden i Danmark gennem købet af TekPartner. Nu har firmaet købt STRONGIT, hvis leder, Peter Eberle, bliver chef for de danske Etteplan-aktiviteter.

GPV navigerer sikkert i usikre tider

GPV navigerer sikkert i usikre tider

GPV realiserede som forventet en nedgang i omsætningen til 2,3 mia. kr. for 1. kvartal 2024. Efterspørgslen har generelt været afdæmpet i 2024, men GPV fortsætter sine langsigtede investeringer og forventer, at udviklingen vender i 2. halvår 2024.

Develco lancerer 'Virtuelt Showroom'

Develco lancerer 'Virtuelt Showroom'

Develco lanceret et nyt Virtual Showroom, der fungerer som et værdifuld guide til de virksomheder, der ønsker at udvikle nye digitale produkter eller digitalisere eksisterende produkter.

GPV kører fortsat i højeste gear

GPV kører fortsat i højeste gear

Danske GPV, som er den næststørste europæisk baserede EMS-virksomhed, øgede i 3. kvartal omsætningen til 2,5 mia. kr. og realiserede et EBITDA-resultat på 197 mio. kr. Sammenlægningen med det tidligere Enics forløber fortsat planmæssigt.

GPV: Fortsat højt aktivitetsniveau i resten af 2023

GPV: Fortsat højt aktivitetsniveau i resten af 2023

GPV har i 2. kvartal 2023 realiseret en rekordomsætning på 2,7 mia. kr. og et resultat (EBITDA) på 189 mio., og firmaet opjusterer forventningerne til hele året.

GPV fortsætter på vækstsporet i 2023

GPV fortsætter på vækstsporet i 2023

Danske GPV, den næststørste EMS-virksomhed med hovedkontor i Europa, realiserede en rekordomsætning på 2,7 mia. kr. i 1. kvartal 2023.

Jabra bruger CAD-modellering til at skubbe til grænserne for innovative designs

Jabra bruger CAD-modellering til at skubbe til grænserne for innovative designs

Moderne headsets er baseret på uhyre komplekse, organiske designs. I bestræbelserne på at sikre den bedst mulige brugeroplevelse bruger Jabra CAD-værktøjet PTC Creo til at skubbe til de teknologiske grænser.

Cryptera og Prevas samarbejder om cybersikkerhed i produkter

Cryptera og Prevas samarbejder om cybersikkerhed i produkter

Cryptera og Prevas etablerer strategisk samarbejde med sigte på at tilbyde løsninger, der opfylder de stadig mere komplekse sikkerhedsbehov hos kunder i elektronikindustrien.

GPV's omsætning nåede næste seks mia. i 2022

GPV's omsætning nåede næste seks mia. i 2022

GPV, der efter overtagelsen af schweiziske Enics, som blev effektueret i fjerde kvartal af 2022, nåede en samlet omsætning på tæt ved seks mia. kr. 2022, hvilket er ny rekord. Der forventes yderligere ekspansion i indeværende år (in english).

Cre8tek bliver en del af internationalt EMS-samarbejde

Cre8tek bliver en del af internationalt EMS-samarbejde

Dansk/kinesiske Cre8tek og de to finske udviklingsfirmaer Defour og RCP Software har etableret et nyt samarbejde, som gør det muligt i fællesskab at dække alle led inden for udvikling og produktion af elektronikprodukter.

Kontron åbner firmaets produktionsfaciliteter for eksterne kunder

Kontron åbner firmaets produktionsfaciliteter for eksterne kunder

Kontron Europe GmbH i Augsburg åbner deres produktionsfaciliteter, så eksterne kunder nu kan trække på firmaets kompetencer inden for assembly, systemintegration og avionics services med mere (in english).

 • Ny salgsdirektør hos EKTOS

  EKTOS har ansat Niels Holme som ny salgsdirektør. Han kommer med en stærk baggrund inden for salgsledelse, markedsudvikling og kunderelationer.
 • Etteplan lancerer nyt 'brand'

  Med sigte på at afspejle ambitionerne om etablere sig som en førende globalt teknologisk servicevirksomhed lancerer Etteplan nyt 'brand'.
 • Develco ansætter ny hardwareingeniør

  Develco ansætter ny hardwareingeniør

  Develco har ansat Mathias Tychsen som ny R&D Hardware Engineer.
 • Johnny Jensen er blevet udnævnt til ny adm. direktør i Etteplan Denmark

  Johnny Jensen er pr. 1. januar 2023 udnævnt til adm. direktør i Etteplan Denmark, hvor han afløser Kurt Godsk, der har valgt at gå på pension.
 • Temadag om integration af cirkularitet og bæredygtighed i elektronikprodukter

  Tirsdag d. 22. november inviterer FORCE Technology til temadag, der fokuserer på, hvordan cirkularitet og bæredygtighed kan integreres i elektronik i alle faser af dets livscyklus, fra design til brug og til re- og upcycling.
 • Prevas får vigtig medico-certificering

  Prevas får vigtig medico-certificering

  Prevas’ kontor i København er nu blevet ISO 13485 certificeret, og udviklingshuset kan dermed levere produktudviklingsservices i fuld overensstemmelse med de høje kvalitetskrav, der er en væsentlig del af udviklingen af medicoprodukter.
 • GPV fusioner med Enics og etablerer europæisk EMS-gigant

  GPV fusioner med Enics og etablerer europæisk EMS-gigant

  GPV, der er Denmark største EMS-producent med produktionsenheder i en lang række lande, fusioner med den schweiziske EMS-kollega Enics. Samlet vil den nye enhed beskæftige 7500 medarbejdere på verdensplan (in english).
 • Erfaren NPI Engineer til Develcos produktionsstyring

  Erfaren NPI Engineer til Develcos produktionsstyring

  Efter afslutning af udviklingsprojekter tilbyder udviklingshuset Develco at styre produktionen af kundernes elektronikprodukter. Til den opgave har firmaet ansat den erfarne NPI Engineer Poul Torp.
 • Ny softwareingeniør: Fra fysik til elektronik

  Ny softwareingeniør: Fra fysik til elektronik

  Udviklingshuset Develco udvider teamet af ingeniører med ansættelse af Søren Schaal som ny R&D softwareingeniør.
 • Develco ansætter specialist inden for embedded software

  Develco ansætter specialist inden for embedded software

  Develco har ansat nyuddannede Thomas Toft Andersen som 'R & D Software Engineer'.
 • Etteplan Denmark i markant oprustning

  Etteplan Denmark i markant oprustning

  Carsten Vendelbo Andersen er tiltrådt en nyoprettet stilling som Director of Product Development i Etteplan Denmark (tidligere TekPartner). En af de første opgaver bliver at rekruttere otte nye udviklere med kompetencer inden for forskellige områder.
 • Dobbelt flytning for Develcos nye hardwareingeniør

  Dobbelt flytning for Develcos nye hardwareingeniør

  Develco har udbygget firmaets udviklingsteam med Kim Kjærgaard Kristiansen, der i de seneste syv år har arbejde som hardwareingeniør hos LINAK på Als.
 • Norske Kitron køber BB Electronics

  Norske Kitron køber BB Electronics

  Den store norske EMS-leverandør, Kitron, har for omkring 600 mio danske kroner købt BB Electronics med produktionsenheder i Danmark, Kina og Tjekkiet.
 • Dansk/kinesiske Cre8tek opskalerer Zliides produktion af alarmbrikker

  Dansk/kinesiske Cre8tek opskalerer Zliides produktion af alarmbrikker

  Startup-virksomheden, Zliide, har stor succes med deres innovative alarmbrikker, der kombinerer online handel med den fysiske butiksoplevelse. Den dansk/kinesiske kontraktproducent, Cre8tek, har stået for opskalering af produktionen af alarmbrikkerne.
 • RAVI Electronics fordobler produktionskapaciteten

  RAVI Electronics fordobler produktionskapaciteten

  Via en række målrettede investeringer i topmoderne produktionsudstyr fra Mycronic er det lykkedes den danske EMS-leverandør RAVI Electronics at fordoble sin produktionskapacitet - vel at mærke uden at gå på kompromis med fleksibiliteten.
 • Kontron køber tysk EMS-leverandør

  Kontron køber tysk EMS-leverandør

  Kontron Electronics udbygger porteføljen af produktionsheder gennem købet af den tyske EMS-leverandør Ultraschalltechnik Halle (in english).
 • GPV fremviser rekordresultat

  GPV fremviser rekordresultat

  GPV, som er blandt Europas ti førende EMS-virksomheder, melder om tocifret vækst i såvel omsætning som indtjening i 1. halvår 2021. Den globale mangel på komponenter og materialer skaber dog udfordringer.
 • Finsk EMS-virksomhed investerer i komplet produktionslinje fra CORE-emt

  Finsk EMS-virksomhed investerer i komplet produktionslinje fra CORE-emt

  Den finske EMS-virksomhed Ele-One har en strategisk målsætning om at vokse til dobbelt størrelse i den nærmeste fremtid, hvilket en ny komplet produktionslinje fra CORE-emt skal være med realisere (in english).
 • GPV’s omsætning og indtjening slår alle rekorder

  GPV’s omsætning og indtjening slår alle rekorder

  2020 blev det hidtil bedste år for den danske elektronikgigant GPV med hovedsæde i Vejle. Rekordregnskabet kommer efter et år præget af coronapandemien, der har budt på en forskellig udvikling inden for de enkelte segmenter.
 • Finsk firma køber TekPartner

  Finsk firma køber TekPartner

  Det børsnoterede firma Etteplan med hovedsæde i Finland har købt det danske udviklingshus TekPartner.
 • GPV øger forventningerne til 2020

  GPV øger forventningerne til 2020

  Danske GPV, som er blandt Europas ti førende elektronikproducenter, leverer markant omsætnings- og indtjeningsvækst i 3. kvartal 2020. Selskabet øger på den baggrund de samlede forventninger for året.
 • GPV styrket trods coronakrisen

  GPV styrket trods coronakrisen

  GPV har leveret et tilfredsstillende resultat for 2. kvartal 2020 trods den globale coronakrise. Omsætningen gik en smule tilbage i 1. halvår 2020 i forhold til året før, mens driftsresultatet blev rekordhøjt med en stigning på 23% til 108 mio. kr.
 • GPV præsterer trods coronakrise

  GPV præsterer trods coronakrise

  Den danske elektronikgigant GPV er kommet tilfredsstillende gennem 1. kvartal 2020 trods den verdensomspændende coronakrise. Sammenlignet med samme kvartal sidste år viser toplinjen en svag tilbagegang, mens bundlinjen omvendt er steget marginalt.
 • GPV tæt på tre milliarder kroner i omsætning

  GPV tæt på tre milliarder kroner i omsætning

  Danske GPV, der er blandt de 10 største elektronikproducenter i Europa, kom ud af 2019 med en omsætning på 2,86 milliarder kroner. Opkøbet af schweiziske CCS har mere end fordoblet virksomhedens størrelse.
 • DIS åbner afdeling i Odense

  DIS åbner afdeling i Odense

  Med åbning af en ny afdeling i Odense er DIS rykket tættere på de fynske kunder.
 • Nyt rekordår for Data Respons

  Nyt rekordår for Data Respons

  2019 blev endnu et rekordår for Data Respons, der over de seneste 19 år er vokset med gennemsnitlig 17 procent om året. Firmaet modtog i slutningen af 2019 et købstilbud fra AKKA Technologies SE på alle udestående aktier (in english). '
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma