PCB og designværktøjer

 

Renesas standardiserer omkring Altium PCB-platform

Renesas standardiserer omkring Altium PCB-platform

Renesas har valgt PCB-designværktøjer fra Altium som 'company-wide' platform, hvilket kan være med til at accelerere udvikling og PCB-implementering af partner- og kundeløsninger (in english).

RS præsenterer udviklingskit til miljøsensorer

RS præsenterer udviklingskit til miljøsensorer

RS præsenterer DesignSpark miljøsensorudviklingskit, der er certificeret af Open-Source Hardware Association.

Nye PCB og pakningsteknologier til kommende 140 GHz radar og 6G mobilløsninger

Nye PCB og pakningsteknologier til kommende 140 GHz radar og 6G mobilløsninger

AT&S og imec samarbejder om low-loss, low-cost og masseproducerbare PCB'er, hvor der indgår embedded chips og waveguides, hvilket baner vejen for de næste generationer af højt integrerede D-Band applikationer (in english).

Fremtidens printede elektronik trykkes på folie med biobaseret lim og blæk

Fremtidens printede elektronik trykkes på folie med biobaseret lim og blæk

Nu får virksomheder gennem det såkaldte BIOMAC projekt, hvor Teknologisk Institut er blandt deltagerne, adgang til ekspertise og pilotfaciliteter på tværs af Europa, som kan revolutionere den cirkulære økonomi i fremstillingsindustrien.

Sensation på markedet for PCB-design

Sensation på markedet for PCB-design

Renesas vil købe Altium, der er en af de førende leverandører af PCB designsoftware. Målet er at gøre elektronikdesign tilgængelig for et bredere marked og dermed samtidig accelerere innovation (in english).

Flex og Rigid-Flex print åbner for nye muligheder

Flex og Rigid-Flex print åbner for nye muligheder

SPONSORERET INDHOLD: Elprint er leveringsdygtige i Flex og Rigid-Flex print og tilbyder sparring i forbindelse med valg af den optimale løsning, inden designprocessen startes op.

Møn Print er nu blevet en del af den globalt dækkende ICAPE Group

Møn Print er nu blevet en del af den globalt dækkende ICAPE Group

Med skæringsdato den 29. august er Møn Print A/S i Stege blevet en del af ICAPE Groups verdensomspændende organisation, og den erfarne danske PCB-leverandør vil fremadrettet operere som ICAPE Denmark.

Banebrydende ny metode til PCB-produktion

Banebrydende ny metode til PCB-produktion

Tyske InnovationsLab, der er eksperter i printet elektronik, har i forbindelse med et EU-støttet Horizon-projekt udviklet ny PCB-produktionsproces baseret på additiv produktion, som kan erstatte ætse-processer (in english).

Stor messe om printet elektronik viser de nyeste løsninger og applikationer

Stor messe om printet elektronik viser de nyeste løsninger og applikationer

LOPEC hedder en international udstilling og konference om printet elektronik, der afholdes i München 22.- 24 marts. Her vil bl.a. InnovationLab og Heidelberger viser innovative anvendelser af printet elektronik.

RS vælger Siemens-teknologi til nye DesignSpark kredsløbssimulator

RS vælger Siemens-teknologi til nye DesignSpark kredsløbssimulator

RS Group har valgt EDA simuleringsteknologi fra Siemens til ny cloud native DesignSpark kredsløbssimulator (in english).

Farnell udbygger programmet af løsninger til PCB-beskyttelse

Farnell udbygger programmet af løsninger til PCB-beskyttelse

Farnell tilbyder nu et udbygget program af plotting compounds og conformal coating løsninger til PCB-beskyttelse fra en række af de førende leverandører (in english).

Kraftfuld softwarepakke gør det lettere at designe printede sensor-løsninger

Kraftfuld softwarepakke gør det lettere at designe printede sensor-løsninger

Tyske InnovationLab er blandt de absolut førende europæiske virksomheder med fokus på printet elektronik, og firmaet lancerer nu softwarepakke, der gør langt lettere at designe printede sensorløsninger (in english).

Nye vigtige features i Digi-Key's Scheme-it værktøj

Nye vigtige features i Digi-Key's Scheme-it værktøj

Digi-Key's populære og frit tilgængelige Scheme-it diagramtegningsværktøj har fået en række nye features - herunder Ultra Librarian symbol-integration, custom symbol-editor og matematisk markup (in english).

AT&S investerer stort i udbygning af udviklings- og produktions-faciliteter i Europa

AT&S investerer stort i udbygning af udviklings- og produktions-faciliteter i Europa

PCB- og mikroelektronikleverandøren AT&S med hovedsæde i Østrig har annonceret en nyinvestering i firmaets Leoben-facilitet på 500 mio. Euro over de næste år (in english).

 • Conformal coating opnår MIL-I-46058C-certificering

  Conformal coating opnår MIL-I-46058C-certificering

  Dymax 9771 conformal coating leverer den ultimative beskyttelse til printkort med MIL-I-46058C-certificering, NASA-anerkendelse og en række unikke egenskaber.
 • Cadence præsenterer OrCAD X med markante forbedringer

  Cadence har netop løftet sløret for den nye AI-understøttede OrCAD X platform, der understøtter en lang række nye features og forbedringer. Cadence vurderer, at PCB-design turnaround-tiden kan reduceres med op til en faktor fem (in english).
 • PCB-design revolutioneres med nyt AI-understøttet værktøj

  Cadence introducerer Allegro X AI, der i følge firmaet gør det muligt at reducere PCB-design 'turnaround-tiden' med en faktor 10. Danske Velux blandt de første brugere (in english).
 • Fleksibelt mulitlagsprint på 72 meter!

  Fleksibelt mulitlagsprint på 72 meter!

  Det britiske PCB-firma Trackwise Designs har til en industriel kunde leveret et fleksibelt multilagsprint på ikke mindre end 72 meter, hvilket betragtes som en 'verdensrekord' (in english).
 • RS Components udbygger funktionerne i DesignSpark PCB PRO

  RS Components udbygger funktionerne i DesignSpark PCB PRO

  Den seneste version af DesignSpark PCB PRO er forsynet med nye avancerede funktioner, og det er samtidig blevet nemmere at købe en 'uendelig' licens.
 • Printede sensorer bruges i unik tracking-løsning

  Printede sensorer bruges i unik tracking-løsning

  Tyske InnovationLab har samarbejdet med svenske Trelleborg Sealing om ny innovativ løsning, hvor der benyttes printede sensorer i en tracking-løsning til logistik-applikationer (in english).
 • ST producerer de første 200mm SiC-wafers

  STMicroelectronics har på firmaets produktionsenhed i Norrköping i Sverige fremstillet de første 200mm (8") bulk-wafere, hvilket markerer en milepæl for etablering af højvolumen SiC-produktionsenheder (in english).
 • Teknologisk Institut vil hjælpe danske virksomheder med printet elektronik

  Teknologisk Institut vil hjælpe danske virksomheder med printet elektronik

  Europa skal være førende inden for printet elektronik, og den udvikling understøttes af et internationalt 'kompetence-hub', som Teknologisk Institut står i spidsen for. 10 potentielle anvender-virksomheder tilbydes et gratis udviklingsforløb.
 • Værktøj til optimering af antenneplacering på et PCB

  Værktøj til optimering af antenneplacering på et PCB

  Antenova har præsenteret et gratis softwareværktøj, der kan hjælpe med vælge den rette placering af en antenne i designs med trådløse kommunikationsfaciliteter (in english).
 • AT&S bruger 'smart' kvalitetskontrol i forbindelse med PCB-produktionen

  AT&S bruger 'smart' kvalitetskontrol i forbindelse med PCB-produktionen

  AI gør sin entre hos den store printproducent, AT&S, som bl.a. ser automatisk billed-genkendelse og -analyse som vigtige trin i forbindelse med reduktion kostprisen og resurseforbruget i kvalitetskontrollen (in english).
 • Danske forskere kortlægger mulighederne med printet elektronik

  Danske forskere kortlægger mulighederne med printet elektronik

  Et team af forskere fra Aarhus Universitet står bag omfattende gennemgang af udviklingen inden for 'printet elektronik', PE, der skal være med til at sætte fart på den praktiske anvendelse.
 • Stor europæisk PCB-producent introducerer virtuel audit af produktionen

  Stor europæisk PCB-producent introducerer virtuel audit af produktionen

  PCB-producenten, AT&S, har udviklet et koncept for gennemførsel af en virtuel audit af produktionsfaciliteterne i de tilfælde, hvor en partner eller kunde ikke selv kan være fysisk tilstede (in english).
 • Energy harvesting pionéren EnOcean runder 20 år

  Energy harvesting pionéren EnOcean runder 20 år

  EnOcean lancerede firmaets første energy harvesting baserede modul i 2001, og firmaet har i de efterfølgende år cementeret en position som markedsledende med et stadigt bredere produkt-program (in english).
 • 'Magi' kreerer BOM til PCB asssembly

  'Magi' kreerer BOM til PCB asssembly

  Beta Layout, der har specialiseret sig i levering af prototype boards og print, tilføjer den såkaldte MAGIC-BOM feature til firmaets PCB-POOL konfigurator (in english).
 • Brandsikring direkte på printkortet

  Brandsikring direkte på printkortet

  Electronic Direct er udnævnt som distributionspartner for det tyske firma JOB, som producerer den såkaldte E-Bulb, der kan forhindre brand i elektriske apparater.
 • Modulær AI-platform optimerer design og test af PCB'er

  Modulær AI-platform optimerer design og test af PCB'er

  Tysk Fraunhofer Institut har udviklet modulær AI platform, der kan optimere design- og testprocessen for PCB'er og bl.a. reducere kassationsprocenten markant (in english).
 • Kompakt enhed til mærkning af PCB'er

  Kompakt enhed til mærkning af PCB'er

  INGUN, der i Danmark er repræsenteret gennem Fabtest, præsenterer ultrakompakt enhed til mærkning af trykte kredsløb (in english).
 • Stort potentiale for printet elektronik i Danmark

  Stort potentiale for printet elektronik i Danmark

  Dansk industri udtrykker interesse for printet elektronik, men mangler viden, kompetencer og udstyr. Det viser to nye undersøgelser fra Teknologisk Institut.
 • NCAB Group overtager Flatfield i Holland

  NCAB Group med hovedkvarter i Sverige er en af verdens største PCB-leverandører, og firmaet har nu erhvervet 100 procent af aktierne i den hollandske PCB-producent Flatfield.
 • Mouser udvider med nye TI DC/DC konvertere

  Mouser udvider med nye TI DC/DC konvertere

  Mouser kan nu levere Texas Instruments' UCC12050 og UCC12040 DC/DC-konvertere, der tilbyder effektiv forsyning af isolerede kredsløb.
 • Danske firmaer får nu tilgang til viden og praktisk erfaring om printet elektronik

  Danske firmaer får nu tilgang til viden og praktisk erfaring om printet elektronik

  Nyt initiativ skal gøre små og mellemstore danske virksomheder til førende, når det gælder smarte produkter, hvor der bl.a. indgår printet elektronik.
 • Electrolube demonstrerer 2-komponent conformal coatings på Productronica

  Electrolube demonstrerer 2-komponent conformal coatings på Productronica

  Electrolube - der i Danmark er repræsenteret af Cypax - demonstrerer i forbindelse med den kommende Productronica udstillingen i München nye 2-komponent conformal coatings (in english).
 • PERFAG afholder PCB-seminar

  PERFAG afholder PCB-seminar

  Foreningen PERFAG afholder den 9. oktober i Aarhus et seminar, hvor der med forskellige tilgange fokuseres på PCB-udvikling og -produktion.
 • Platform til udforskning af on-board elektroniksystemer

  Platform til udforskning af on-board elektroniksystemer

  Concept Engineering præsenterer firmaets seneste version af EEvision platformen til brug i forbindelse med udforskning af on-board elektroniksystemer (in english).
 • AT&T demonstrerer lovende embedded powerteknologi

  AT&T demonstrerer lovende embedded powerteknologi

  Med afsæt i bl.a. EUREKA CATRENE 'EmPower' projektet er der blevet udviklet nye teknologier til indlejring af powerkomponenter, hvilket kan udnyttes i en lang række sammenhænge (in english).
 • Fleksibel multilags print på 26 meter!

  Fleksibel multilags print på 26 meter!

  Det engelske firma Trackwise har leveret verdens formentligt længste fleksible multilags print (FBC), der skal bruges til overføre power og kontrolsignaler hen over vingerne på en solcelle drevet UAV (unmanned aerial vehicle).
Produktlinks
Find din leverandør:

Flex og Rigid-Flex

PCB layout

PCB, Aluminium

PCB, HDI

PCB, RIGID-SOFT

PCB, Stenciler og rammer

PCB, Vridningselement

Printkort

RIGID

Tilføj dit firma

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder