Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Conrad Elektronik køber Electronic DirectFra venstre ses Nikolas Steiger, Ulrich Vogel, Kornelius Schmitz (alle ED) samt CEO Ralf Bühler, Conrad Elektronik.

Conrad Elektronik køber Electronic Direct

Conrad Elektronik overtager Electronic Direct, som dog fortsætter som et selvstændigt firma under det nye ejerskab. Det gælder også i Danmark, hvor firmaet under ledelse af Morten Glyb har opereret i en årrække.

Del artiklen på

Conrad Elektronik har netop annonceret opkøbet af Electronic Direct. Electronic Direct er uafhængig elektronikdistributør, der har specialiseret sig i at levere komponenter til diverse virksomheder indenfor industrisektoren – eksempelvis medicinal-, telekommunikations- og automobilmarkedet - ligesom firmaet servicerer et stort antal EMS virksomheder.

Electronic Direct, som blev grundlagt i 1995, har hovedsæde i München med datterselskaber i Canada, Hong Kong og Kina. Firmaet har gennem en årrække haft et salgskontor i Danmark, som tegnes af Morten Glyb, der har ansvaret for salg til Skandinavien.

Conrad Elektronik der blev grundlagt i 1923 har Europas største webbaserede platform for teknik og elektronik med over 10 millioner produkter og support af adskillige tjenester og løsninger.

Med sit indkøbsserviceteam arbejder Conrad allerede med supportere kunderne med specielle produkter. Takket være ekspertisen fra Electronic Direct, vil denne service komme op på at nyt niveau - især med hensyn til indkøb af elektronik komponenter.

Systemet, som Electronic Direct anvender i dag, giver allerede kunderne et grundigt indblik i de komponentlagre, der er tilgængelige på verdensplan. Med globale indkøbsafdelinger tilbyder Electronic Direct særlig assistance ved indkøb af komponenter som er svære at lokalisere, har lange leveringstider eller som er helt udgået af produktion.

Electronic Direct vil fortsætte som et separat firma med samme ledelse og personalesammensætning.

9/2 2024
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma

Webinarer, events og messer

Mest læste


Læs magasinet

Læs magasinet

Nyeste Nyheder