Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Farnell markerer 30 års jubilæum på det nordiske markedGhita Høyer er salgsansvarlig for Farnell på det nordiske marked, og har været med helt fra etableringen af de nordiske kontorer.

Farnell markerer 30 års jubilæum på det nordiske marked

Det er nu 30 år siden, at Farnell åbnede kontorer i København, Solna i Sverige og Espoo i Finland og dermed fik bedre forudsætninger for at forstå og adressere specifikke behov hos de lokale kunder.

Del artiklen på

Farnell, der leverer komponenter, produkter og teknologi til design, vedligeholdelse og reparation af elektronikprodukter og industrielle systemer, fejrer nu firmaets 30 års jubilæum for etableringen af direkte salgskontorer i Danmark, Sverige og Finland.

Farnell kontorerne i henholdsvis København, Solna og Espoo blev åbnet i 1994, og det nordiske Farnell-team består nu af 11 fuldtidsspecialister, der arbejder på tværs af forskellige områder - herunder salg og marketing.

Før åbningen af de nordiske kontorer blev Farnell-kunder betjent fra Storbritannien. Ved at tilbyde et erfarent team, der er tættere på kunden både kulturelt og geografisk, tilbyder Farnell mulighed for direkte personlig kontakt, l

Før åbningen af de nordiske kontorer blev Farnell-kunder betjent fra Storbritannien. Ved at tilbyde et erfarent team, der er tættere på kunden både kulturelt og geografisk, tilbyder Farnell mulighed for direkte personlig kontakt, ligesom der er bedre forudsætninger for at forstå og adressere specifikke behov hos de lokale kunder.

- Vi bestræber os på at være tæt på vores kunder, forstå deres behov og støtte dem på det lokale sprog, mens de bevæger sig design og prototype til produktion og vedligeholdelse. Udover at tilbyde support, når det gælder 'onboard' komponenter, tilbyder vi også et omfattende udvalg af testudstyr og værktøjer, loddeudstyr samt industrielle automationsprodukter forklarer Ghita Høyer, der er salgsansvarlig for Farnell på det nordiske markedet.

- Vi bestræber os på at være tæt på vores kunder, forstå deres behov og støtte dem på det lokale sprog, mens de bevæger sig design og prototype til produktion og vedligeholdelse. Udover at tilbyde support, når det gælder 'onboard' komponenter, tilbyder vi også et omfattende udvalg af testudstyr og værktøjer, loddeudstyr samt industrielle automationsprodukter forklarer Ghita Høyer, der er salgsansvarlig for Farnell på det nordiske marked.

6/6 2024
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma