Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Teknologiskolen i Odense afslutter deres første sæson med succes

Teknologiskolen i Odense afslutter deres første sæson med succes

Selv om det var sidste undervisningsdag på Teknologiskolen på SDU i Odense, var mange børn mødt op. Det var RS Components også, da virksomheden ønskede at se, om deres sponsorat har haft en positiv effekt for undervisningen.

Teknologiskolen er en frivillig forening, målrettet 10-18 årige, der har lyst til at prøve kræfter med robotbygning, softwareundervisning, og hvad der ellers rører sig af automatisering i teknikkens verden. Foreningen ønsker at stimulere og udvikle interessen for teknologiudvikling, innovation og samarbejde gennem et lærerigt og uformelt miljø, hvor der er plads til at arbejde med egne ideer såvel som planlagte aktiviteter.

Foreningen ledes af Jacob Nielsen og Jørgen Christian Larsen samt en række frivillige, heriblandt studerende fra SDU.

Da foreningen startede i september 2015 var tilmeldingen overvældende, og hele to hold måtte oprettes pr. uge for at imødekomme efterspørgslen. Et af de mest kritiske elementer i foreningens første sæson var at finde sponsorer. RS Components blev kontaktet og RS aftalte med Jacob Nielsen at RS skulle sponsorerer loddestationer, elektroniktænger og opbevaringskasser til deltagerne.

- Vi har været utroligt tilfredse med teknologiskolens første sæson og den opbakning vi har fået fra deltagerne, forældrene og sponsorer. Vi har fået en masse erfaring fra vores første sæson, som vi vil bruge, når vi starter sæson 2016-2017 op i september måned. Vi planlægger at have hele fire hold, der skal arbejde med robotteknologi, et hold, der skal arbejde med app-udvikling samt deltagelse i 1st Lego League, siger Jacob Nielsen.

For RS Components har forløbet også været rigtigt positivt:
- Det har været en rigtig spændende dag for os. Marianne Kristensen, Internal Sales Executive og jeg har talt med børnene, de er super engageret og har fået en rigtig god platform for at forstå teknologien. Vi synes, at det er dejligt, at personer som Jacob og Jørgen tager initiativ til at oprette denne frivillige forening, og vi er glade for at vi har kunnet støtte dens opstart, siger Susanne Heltved, Marketing Executive - Scandinavia fra RS Components.

19/5 2016
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma