Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Dansk AI-iværksætter i partnerskab med HuaweiJacob Knobel, stifter af Datapult

Dansk AI-iværksætter i partnerskab med Huawei

Den danske AI-iværksætter Jacob Knobel, ejer af Datapult, har netop indgået et partnerskab med Huawei, der sigter på at accelerere udviklingen af AI-løsninger i både Danmark og resten af Europa.

Markedet for AI-løsninger vokser støt, og de seneste års udvikling indikerer, at den opadgående kurve kun vil blive stejlere. Det vurderer analysevirksomeden IDC, der tæt følger udviklingen inden for informationsteknologi.

Hos danske Datapult, som iværksætteren Jacob Knobel står bag, kan tendensen tydeligt mærkes. AI-rådgivningsvirksomheden har netop indgået et partnerskab med Huawei, som er en af verdens førende leverandører af AI-hardware.

Datapult har en klar mission for partnerskabet:


- Alle softwareløsninger, hvor virksomheder 'betaler' i data vil snart dø. Hvis man ønsker en fremtidssikret og konkurrencedygtig forretning, skal man som erhvervsleder holde på det aktiv, der i dag er det mest værdifulde - nemlig virksomhedens data. Og det er netop den type løsninger, vi vil accelerere udviklingen af sammen med Huawei", siger Jacob Knobel, stifter af Datapult. Han fortsætter:

- Jeg tror, vi kan skabe nogle ret unikke løsninger sammen. Jeg er enormt fascineret af både Huaweis innovative teknologi, og at de formår at levere den højest tænkelige standard så kosteffektivt, som de gør, påpeger han.

Med sin indsigt i kunstig intelligens er Datapult den perfekte partner for Huawei, som er førende på AI-hardware, men som stadig har meget at lære i udviklingen af AI-software.

- Jacob Knobel og hans team er specialister i softwareudvikling. Datapult kan både spotte et AI-forretningspotentiale og udvikle de skræddersyede løsninger, som netop passer til danske og andre europæiske virksomheder. Jeg ser meget frem til udviklingen af vores partnerskab og den forskel, det kommer til at gøre for europæiske virksomheder og organisationer, siger Kenneth Fredriksen, Vice President for Central- og Østeuropa og Norden.

Det første projekt, som Datapult og Huawei vil kaste sig over, er udviklingen af et BBR-register lig det danske til andre europæiske lande, som længe har efterspurgt et system af samme effektivitetsgrad som det danske.
25/11 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment