Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Indesmatech bliver nordisk agent for Winbond

Indesmatech bliver nordisk agent for Winbond

Indesmatech har netop indgået en agentaftale med Flash og DRAM producenten Winbond. Aftalen dækker Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Indesmatech har netop indgået en agentaftale med Winbond, som dækker Danmark, Sverige, Norge og Finland. Winbond har hovedsæde i Taiwan og har mere ned 30 års erfaring med produktion af Flash og DRAM hukommelseskredse i små og mellemstore størrelser.

Winbond, der ikke har egne kontorer i EU, hvilket styrker behovet for agenter, passer godt til det nordiske marked af tre primære årsager, fremhæver Indesmatech:
 
-  Winbond tilbyder lang levetids support på mange typer.

-  Produkterne er tilpasset industri, IoT og kommunikations markedet. Både med henblik på densitet, pakketyper og temperaturspecifikationer.
- Winbond har sin egen 12” waferfab med flere produktionslinjer og har derfor god control over hele 'supply chain'.

Produkterne passer godt ind i Indesmatechs teknologi og applikations fokus, idet både Flash og DRAM er aktuelt indenfor embedded processering, IoT, kommunikation, power samt audio applikationer, der alle er områder, hvor Indesmatech i forvejen er engageret gennem samarbejdet med bla. Intel PSG, Semtech, Conexant og Microchip.
http://indesmatech.com/winbond.html
8/6 2017
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic