Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Avnet Abacus vinder TDK’s 'European Distribution Award in Gold' for andet år i træk

Avnet Abacus vinder TDK’s 'European Distribution Award in Gold' for andet år i træk

Distributøren scorer tæt på det perfekte resultat og vinder europæisk pris for sin performance målt over en bred vifte af kriterier.

Avnet Abacus, en af Europas førende distributører af interkonnekterings, passive, elektromekaniske samt power komponenter og en regional forretningsenhed i den globale udbyder af teknologiløsninger Avnet, har annonceret, at firmaet har vundet TDK's 'European Distribution Award in Gold' i kategorien for internationale volumendistributører. Det er andet år i træk, at Avnet Abacus tildeles denne pris af TDK, der er en verdens største producenter af elektroniske komponenter, moduler, systemer og devices.

Senten Manten er en japansk term, der står for det ’perfekte resultat’ eller ’topkarakter’. TDK bruger Senten Manten systemet til at bedømme distributører med hensyn til deres performance og samarbejde med TDK inden for fire kategorier: Business performance, lager-management, kontraktmæssige termer samt operationel excellence.

Under systemet kan der tildeles en samlet score på maksimum 1000 points i de fire kategorier. I år er Avnet Abacus blevet tildelt en samlet topscore på 885 points i kategorien for internationale volumendistributører. Der er tale om en endnu højere point-score i forhold til sidste år, hvilket viser, at der har været yderligere forbedringer af Avnet Abacus's i forvejen høje performance-niveau.

- Det er en stor ære at vinde Gold Award'en for andet år i træk, siger Alan Jermyn, der er VP Marketing hos Avnet Abacus.

- Ud over at realisere en betydelig år-til-år omsætningsvækst på tværs af TDK’s produktprogram, gør prisen det klart, at vi har overgået vores konkurrenter på tværs af alle aspekter i vores engagement med TDK baseret på vurderings-kriterier, der er klart definerede og ensartede for alle distributører. Vores næste og løbende udfordring er at erkende, at vi på trods af vores meget høje score må stræbe efter yderligere forbedringer med sigte på at vinde prisen igen til næste år.

- Jeg er begejstret over, at Avnet Abacus har vundet 'European Distribution Award in Gold' for internationale volumendistributører, siger Peter Miller, der er 'Senior Director Distribution Sales' hos TDK.

- Den høje konstante performance beviser Avnet Abacus' vedvarende strategi for support af TDK - og naturligvis endnu vigtigere vore kunder. Avnet Abacus fortsætter med at levere et engagement og købmandskab, der er påkrævet for vækst på den lange bane inden for områder, der rækker lige fra den indledende designfase til den logistikmæssige support.

Avnet Abacus er autoriseret TDK distributør i hele Europe og tilbyder TDK's brede program af passive elektroniske komponenter inklusive multilags keramiske kondensatorer, aluminiums-, elektrolyt- og filmkondensatorer, ferritter og induktorer, højfrekvens komponenter samt piezo og bekyttelses devices og sensorer.

2/8 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor