Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Conrad satser stort på det professionelle B2B-marked

Conrad satser stort på det professionelle B2B-marked

Den tyske distributør af elektronikkomponenter med mere, Conrad Elektronik, har tidligere primært fokuseret på private kunder. Med afsæt i bl.a. en ny hjemmeside satser Conrad nu på at udbygge positionen på det professionelle B2B-marked.

Conrad Elektroniks succeshistorie startede i Berlin i 1923, da Max Conrad begyndte at sælge elektriske komponenter i sin butik. Den privatejede virksomhed har i de efterfølgende mange år udviklet sig fra at være en lille specialiceret forhandler af elektroniske komponenter til i dag at være blandt Europas største forhandlere af elektronik og teknik. I dag har virksomheden således omkring 3.500 ansatte i hele Europa og leverer varer til hele verden fra centrallageret i Tyskland.

- Vi har altid solgt til både private og virksomheder, selv om det primære fokus tidligere har været på private forbrugere. Nu skifter vi fokus til erhvervskunder og investerer mere i B2B, siger Jacob Romberg, der er 'Marketing Manager Scandinavia'.


Ny hjemmeside med gratis indkøbsløsninger

Det nye venture betyder bedre service til erhvervskunder. Udover at have et certificeret kvalitetsstyringssystem i overensstemmelse med ISO 9001: 2008 har Conrad Elektronik en ny, forbedret webshop.

Med de gratis indkøbsløsninger kan kunderne nu gøre alt fra at anmode om et tilbud direkte i webshoppen, få rabat på store dele af sortimentet og se lagerstatus i realtid. Conrads erhvervskunder tilbydes også kalibrerede produkter, PCB-service, 3D-udskrivning og tilpasning og installation af kabler. Mens webshoppen opgraderes, udvides sortimentet med de nyeste B2B-produkter. Nu er næsten hele Siemens og Flukes sortiment tilgængeligt fra Conrad Elektronik.

- Vi investerer stærkt i at udvide vores sortiment. I dag tilbyder vi ca. 10 millioner forskellige produkter fra en bred vifte af mærker, siger Jacob Romberg.

Egen kundeklub

For yderligere at øge købsoplevelsen for virksomhedens kunder lancerer Conrad Elektronik også sin nye kundeklub, Business Plus. Dem, der vælger at købe et medlemskab i kundeklubben, får gratis fragt og retur, samt 10 procent rabat på Conrads egne mærker og adgang til personlig service. Alt dette ud over det allerede gigantiske produktsortiment.

- Vores kunder nyder godt af den indsats, vi har lavet, da de får meget bedre service, vi har kendte mærker og næsten 100 års erfaring i bagagen. Vores mål med initiativet er at være en foretrukken partner inden for elektronik og komponenter, siger Jacob Romberg.
27/5 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment