Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Direktørskifte hos epc technologyLau Bendix Laursen

Direktørskifte hos epc technology

Lau Bendix Laursen tiltræder som ny adm. direktør i epc technology a/s, der fremstiller intelligente batteriladere, lækageovervågningløsninger til fjernvarmeindustrien samt kundespecificerede mekaniske emner herunder printkort.

I forbindelse med en større strategisk satsning, hvor  epc technology a/s forventer at booste væksten indenfor alle tre forretningsområder, er Lau Bendix Laursen udnævnt som ny administrerende direktør for Horsens-virksomheden, der har tre forskellige forretningsenheder - intelligente batteriladere, lækageovervågning til fjernvarmeindustrien samt kundespecificerede mekaniske emner herunder printkort. 

Lau Bendix Laursen har været ansat som salgschef i selskabet siden 1. juli 2017, men kom forinden fra en stilling som administrerende direktør i printbranchen. Han har således allerede solid erfaring med virksomheden og dens produkter såvel som fra den fra den tekniske industri generelt.


Bestyrelsesformand Poul Bøtker forklarer:

- Poul Kjær-Jensen har arbejdet hårdt og loyalt for selskabet siden 2000, men vi har i bestyrelsen vedtaget en ny og langt mere ekspansiv vækststrategi, som kræver en anden profil på den administrerende direktør. Der er derfor aftalt, at Poul Kjær-Jensen fratræder som administrerende direktør.

- Jeg er overbevist om, at Lau Bendix Laursen kan gøre den forskel, der skal til for selskabet, og at han er den rigtige til at eksekvere den nye strategi. På den korte bane vil kunder og samarbejdspartnere formentligt ikke mærke den store forskel, men på længere sigt vil de helt sikkert kunne genkende den langt mere offensive og innovative strategi, hvori der blandt andet ligger en målsætning om, hvor mange nye produkter, der skal introduceres om året. Den målsætning er langt mere ambitiøs end nogensinde, og det vil omgivelserne naturligvis mærke, fremhæver Poul Bøtker.
30/7 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic