Branche, teknologi, komponentdistribution

 

E-18 runder 100 udstillere

E-18 runder 100 udstillere

Det går fantastisk godt med salget af stande til dette års elektronikmesse. Så godt, at E-18 allerede har rundet 100 udstillere, som har meldt deres ankomst til messen d. 11-.13. september.

Der er tre måneder til, at elektronikmessen E-18 løber af stablen i Odense Congress Center, men allerede nu kan E-18 præsentere et trecifret antal udstillere. For stand nummer 100 er netop solgt og der kommer dagligt nye henvendelser fra interessede firmaer. Dermed er årets messe på nuværende tidspunkt salgsmæssigt på niveau med succes-messen i 2016.

- Der er stadig længe til E-18, så det er positivt, at det går så godt med standsalget. Udover at have rundet de 100 udstillere, så er vi tæt på at være udsolgt på kvadratmetre. Det skyldes, at flere af udstillerne ønsker større stande end hidtil. Messen i 2016 slog alle rekorder, og lige nu tyder det på, at årets messe bliver endnu bedre, siger Søren Therkelsen, der er projektleder for E-18.


Indtil videre byder E-18 på 100 forskellige udstillere, der spænder fra maskinleverandører over elektronikproducenter til udviklingshuse. Messens udstiller nummer 100 blev virksomheden IntelliFinder, der laver lokationsbaserede ressourceplanlægningssystemer, og de ser frem til at være en del af E-18.

- Hvis du leder efter en unik teknologi, som kan forbedre din virksomhed på en smart og nem måde, så er IntelliFinder dem, du ønsker at besøge under E-18. Vi kan rådgive virksomheder i et bedre workflow, så det bliver lettere, smartere, mindre stressfyldt og samtidig sparer dig ressourcer. E-18 er et godt sted at møde innovative forretningsfolk, og vi er sikre på, at vi vil have en masse spændende samtaler med både udstillere og besøgende, siger Michael Kørschen, administrerende direktør hos IntelliFinder.
21/6 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic