Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Elfa Distrelec henter brancheprofil som ny salgsansvarlig i NordenLeif Wartacz

Elfa Distrelec henter brancheprofil som ny salgsansvarlig i Norden

Elfa Distrelec har ansat Leif Wartacz som ny 'regional sales manager' med ansvar for aktiviteterne på de nordiske markeder.

Elfa Distrelec Ltd, der er en af Europas førende distributører af elektronikkomponenter, automatisering og måleteknologi, har udpeget Leif Wartacz som ny 'regional sales manager' for den nordiske salgsorganisation. Han overtager ansvaret fra sin forgænger Karin Kruger og skal arbejde med nøglekunder i Norge, Danmark, Sverige og Finland.

Leif Wartacz har mange års erfaring inden for elektronikbranchen, en universitetsgrad i elektronik, og som dansker bosat i København er han den ideelle kandidat til stillingen, fremhæver Elfa Distrelec. Han kommer fra en lederstilling i salgsorganisationen i Mærsk og har tidligere haft en række ledende stillinger hos Farnell element14 - senest som 'regonal sales director' for de nordiske lande.


Leif Wartacz ser frem til at vende tilbage til elektronikbranchen, og han vil naturligvis bruge sine tidligere erfaringer og branchekendskab til at styrke udviklingen af Elfa Distrelec i hele regionen i 2019 og fremadrettet. 

- Jeg er glad for at være en del af Elfa Distrelec på et tidspunkt, hvor der er gode muligheder for vækst. At have været væk fra branchen i en periode har givet mig mulighed for at vurdere min fremtidige karriere, og jeg har indset, at min lidenskab er elektroniksektoren. Jeg glæder mig til de fremtidige udfordringer og stå bag næste stadie i vores transformation samt levere service og et produktudbud, der er skræddersyet til vores kunders behov, siger Leif Wartacz. 

Leif Wartacz skal rapportere direkte til CEO Neil Harrison fra Datwyler (ejer af Elfa Distrelec).
28/1 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr