Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Indesmatech udvider aktiviteterne til Storbritannien og IrlandIndesmatech-team'et har på få år etableret som en vigtig teknologi-aktør på et stadig bredere marked.

Indesmatech udvider aktiviteterne til Storbritannien og Irland

Indesmatech har opbygget en stærk position på det nordiske marked - ikke mindst som repræsentant for firmaet Semtec, der står bag den trådløse LoRaWan-teknologi. Nu rettes blikket mod de britiske øer.

Selvom Storbritannien jo som bekendt agter at melde sig ud af EU-samarbejdet, så er der hos briter med teknologi-kompetence heldigvis stadigvis interesse i fremadrettet teknologisk rådgivning indenfor de mange områder, hvor f.eks. nordiske virksomheder har kompetence.

Det gælder f.eks. virksomheder som Indesmatech, der satser på at bygge videre på ikke mindst firmaets store engagement og succes inden for rådgivning, salg og markedsføring af LoRa og LoRaWAN løsninger tlil bl.a. Smart City applikationer med fremtidig sigte på kunder i Storbritannien og (EU-landet) Irland.


Indesmatech har således ambitioner om at blive en nordeuropæisk virksomhed med aktiviteter i Danmark, Sverige Norge, Finland, de baltiske stater – og nu altså også Storbritannien og Irland.

Udvidelsen er primært kommet i stand gennem en aftale om udvidelse af agentsamarbejdet med chipproducenten Semtech. Semtech står bag LoRaWAN teknologien og har derudover innovative løsninger indenfor fiberoptisk kommunikation, trådløs opladning og transient beskyttelsesdioder.

Udvidelsen mod vest giver samtidig anledning til udvidelse af staben i Danmark. Peter Lüppert Jensen får fremadrettet ansvaret for  Indesmatechs digitale og administrative profil -  bla. gennem en LoRaWAN webshop som snart introduceres. Desuden er Peter Domsten blevet ansvarlig for teknisk support og implementering af applikationer på LoRa og LoRaWAN.

Ændringerne frigiver resurser i organisationen til at fokusere på udvidelsen mod vest og dermed drage nytte af den viden, der er opbygget i Norden. Det forventes, at der etableres et lokalt kontor i England i 2019.
7/8 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic