Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Internationalt samarbejde styrker løsninger for IoT og IT edge data centre

Internationalt samarbejde styrker løsninger for IoT og IT edge data centre

Rittal, verdens største producent af it-rack løsninger, vil samarbejde med Hewlett Packard Enterprise (HPE) om levering af modulære datacenterløsninger til det globale marked.

Rittal, verdens største producent af IT-rack, indleder samarbejde med Hewlett Packard Enterprise (HPE) for at levere modulære datacenterløsninger til et internationalt marked rettet mod IoT og IT Edge.

I det fælles tilbud til markedet, leverer Rittal sin brede portefølje af modulære og skalerbare
datacenterløsninger, fra mikrocomputere til store modulopbyggede containerløsninger. Dette suppleres af HPE Pointnext-tjenester.

Partnerskabet vil tilbyde komplette it-løsninger og kompetencer og tilbyde kunder over hele verden de support-, udstyrs- og konsulentydelser, der er nødvendige for at udnytte de nyeste IoT- og IT Edge-krav.


- Hewlett Packard Enterprise er en værdifuld partner for Rittal, der giver os flere muligheder for hurtigt at hjælpe kunder med avancerede datacenterløsninger efter deres behov, forklarer Andreitt Keiger, salgschef Rittal.

– Rittals modulære IT-infrastruktur passer perfekt til vores egne tilbud og muligheder, hvilket hjælper kunderne med en forenklet og problemfri oplevelse," udtaler Brian Whelan, direktør for datatjenester i WW Director Data Center Facilities, HPE.

Partnerskabet vil fokusere på markeder, der kræver 'plug and play' Hybrid Cloud og Edge Solutions. Kundefordelene er først og fremmest datacenterets ydeevne, fleksibilitet, gennemprøvet teknologi, hurtig og nem implementering samt omkostninger og energieffektivitet.
4/1 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic