Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Kurt Godsk fylder 60 år

Kurt Godsk fylder 60 år

Kurt Godsk, der er adm. direktør i og stifter af TekPartner, fylder 60 år i februar måned, hvilket markeres ved et åbent hus arrangement den 22. februar.

Brancheprofilen Kurt Godsk, der startede TekPartner i 2009 i samarbejde med de to partnere, Peter Grønning og Zoran Velkoski fylder her februar måned 60 år. I anledning af dagen holder TekPartner åbent hus for kunder, konsulenter, forretningspartnere, medarbejdere og andre venner af huset. Det sker den 22. februar kl. 15- 17 i udviklingshusets domicil på Hørkær 28, 1. i Herlev. 

TekPartner har specialiseret sig i at hjælpe danske produktvirksomheder med at fremtage produkter i høj kvalitet og med optimal time to market, og udviklingshuset har bl.a. et omfattende globalt samarbejde, som sikrer virksomhedens kunder teknologisk tilgængelighed og prisgunstige løsninger.


Kurt Godsk er blandt de førende eksperter inden for elektronik og softwareudvikling, og han er i øvrigt også en særdeles dygtig foredragsholder. Han er oprindelig uddannet svagstrømsingeniør fra Københavns Teknikum i 1985 og har ledelsesuddannelser fra DA og IKT. Han har tidligere bl.a. været teknisk direktør i Embedit/Data Respons A/S og har omfattende erfaring inden for arbejdet med specifikation og udvikling af elektroniske apparater, systemer og styringer - herunder identifikation af teknologiske muligheder og fremskaffelse af tekniske løsninger.
8/2 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic