Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Master Mind arrangement om machine learning

Master Mind arrangement om machine learning

Med fokus på machine learning indbyder mpeople til et nyt Master Mind arrangement, der afholdes i henholdsvis Aarhus (den 24. maj) og Ballerup (den 31. maj).

Machine Learning (AI) bliver gang på gang fremhævet som en ny og effektiv måde for virksomheder at opnå øget effektivitet og værdiskabelse. Selvom potentialet ved brugen af machine learning er lysende klart, har mange virksomheder svært ved at gennemskue hvor og hvordan machine learning kan implementeres for at skabe værdi.

Samtidig er det stadig kun få virksomheder, der har været i stand til at udnytte potentialet ved machine learning, hvorfor konkrete eksempler fra virksomheder, der har haft succes med at udvinde en reel værdi, er begrænset.


Med sigte på adressere nogle af udfordringerne inden for machine learning inviterer mpeople til endnu et af firmaets såkaldte Master Mind arrangementer, hvor der vil være præsentationer fra henholdsvis Henrik Brink, Lead Machine Learning Engineer for GE Digital og medforfatter til bogen Real-World Machine Learning samt Christian Igel, der er professor ved Datalogisk Institut og CEO for det nyåbnede SCIENCE AI Centre ved Københavns Universitet.

Henrik Brink vil fortælle om sine erfaringer med at opbygge, implementere og ibrugtage machine learning systemer, der allerede har leveret milliarder af forudsigelser med det formål at skabe reel værdi på tværs af forskellige brugerscenarier både i industrien og den akademiske verden.

Christian Igel vil i hans præsentation diskutere perspektiverne ved machine learning for videnskaben, samfundet og den danske industry med udgangspunkt i forskellige eksempler på state-of-the-art machine learning applikationer, fra kernel-baserede metoder til deep learning baseret på neurale netværk.

Der bliver afholdt et arrangement i Aarhus den 24. maj 2018 hos Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus.  Den 31. maj gentages arrangementet i Ballerup hos GN Hearing, Lautrupbjerg 7.

Tilmeld dig her

Yderligere informationer om arrangementet kan fås hos Managing Partner Lars Blauenfeldt fra mpeople på +45 31 21 10 03 eller lars@mpeople.dk.
7/5 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic