Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Nedetid koster mange penge

Nedetid koster mange penge

Advertorial: Vedligeholdelse er uundgåelig i alle produktionsmiljøer, men det er tilgangen til vedligeholdelsesopgaven, der afgør nedetidens indvirkning på virksomhedens drift.

Vedligeholdelse er uundgåelig i alle produktionsmiljøer, men det er tilgangen til vedligeholdelsesopgaven, der afgør nedetidens indvirkning på virksomhedens drift. Nedetid kan medføre betydelige omkostninger og er sandsynligvis den største kilde til tabt produktionstid – hvor den største udgift skyldes driftstop.

Faktisk har nylige undersøgelser, der er udført af Oneserve i samarbejde med britiske producenter, påvist, at hver producent oplever nedetid hver 2,5 måneder, hvilket kan tage alt mellem 8 og 72 timer at løse og koster omkring £12.000 i nedetid.


Derfor kan anvendelsen af strategier til forebyggende vedligeholdelse gøre en dramatisk forskel for den daglige drift. Afprøvning af forskellige teknologier, produkter og leverandørløsninger kan reducere den reaktive vedligeholdelse og øge produktiviteten – og begge dele er afgørende for at forblive konkurrencedygtig på et globalt marked.

Klik her og læs den spændende artikel om effektiv vedligehold i industrielle miljøer.
12/6 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic