Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Nissan og DOCOMO gennemfører testkørsel med 5G-baseret I2V-teknologi

Nissan og DOCOMO gennemfører testkørsel med 5G-baseret I2V-teknologi

Nissan og NTT DOCOMO, den store japanske teleoperatør, demonstrerer Nissans 'Invisible-to-Visible, I2V'-teknologi i en bil i bevægelse med brug af DOCOMOs 5G teknologi.

Nissan og NTT DOCOMO INC. tester Nissans 'Invisible-to-Visible, I2V' teknologi i en bil i bevægelse med anvendelse af en 5G-opkobling fra DOCOMO. Teknologien, som første gang blev præsenteret i forbindelse med CES-messen i Las Vegas i januar, bliver testet på Grandrive, som er Nissans testbane i Yokosuka i Japan.

I2V, er en kommende Nissan Intelligent Mobility-teknologi, som kombinerer den virkelige verden og den virtuelle verden. Ved at kombinere informationer fra sensorer udvendigt og indvendigt på bilen med data fra skyen hjælper systemet førerne med at

'se det usynlige' – f.eks. det, der er længere nede ad vejen, bag bygninger og rundt om hjørner.

I2V forbinder også førere og passagerer med metaverse – en virtuel verden, hvor mennesker kan interagere via avatarer. Dermed kan familie, venner eller andre komme til syne i bilen i form af tredimensionelle, augmented reality-avatarer, som kan tilbyde deres selskab eller hjælp.

I forbindelse med testkørslen anvender virksomhederne DOCOMOs mobile 5G-højhastighedsforbindelse med stor kapacitet og lav latency at overføre avatardataene trådløst til testbilen, og kamerabilleder fra bilen i realtid. Testbilen er baseret på Nissans NV350 Caravan

Virksomhederne vil evaluere, hvordan personerne i bilen og de personer, der repræsenteres af avatarer, mærker hinandens tilstedeværelse via brugerfladerne. Anvendeligheden af I2V’s interaktive kommunikationsfunktioner vil også blive evalueret.

Nissan og DOCOMO har planer om at fortsætte deres fælles testkørsler og forskning i I2V-teknologien og dens anvendelsesmuligheder og om at tilbyde kunderne nye onlineoplevelser i bilerne.
14/3 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic