Branche, teknologi, komponentdistribution

 

R-18: Konferenceprogram skal ledes af seks kvinder fra tech-branchen Fra venstre ses: Christina Wanscher, Sabina Kethelz, Lisbeth Chawes, Maria Windt Jul, Puk Falkenberg og Mette Beck Nielsen.

R-18: Konferenceprogram skal ledes af seks kvinder fra tech-branchen

Med et konferenceprogram med 49 indlæg skal der kompetente konferencier til at præsentere indlægsholdere som Anders Samuelsen, Lars Tvede og Hanspeter Fässler. Valget er faldet på seks succesfulde kvinder med baggrund i tech-branchen.

Når R-18 skal afholdes for første gang d. 11. - 13. september i Odense Congress Center, bliver det med et stærkt konferenceprogram med nationale og internationale virksomheder og keynote speakers. Alle indlægsholdere på de to scener vil blive præsenteret af en af de seks konferencierer.

De seks konferencierer er Christina Wanscher, netværksleder i RoboCluster, Mette Beck-Nielsen, direktør for Technology Denmark, Puk Falkenberg, rådgiver for Bloch&Østergaard, Lisbeth Chawes, Tech Leader, Speaker & Entrepreneur, Maria Windt Jul, Videncenterchef for automation og robotteknologiog Sabina Kethelz, direktør for C.I.P Consulting Group.


Sabina Kethelz står bag konferenceprogrammet for R-18, og hun har også været med til at udvælge konferenciererne.

- Det er nogle af de skarpeste konferencierer, vi har fået med på scenen til R-18. Jeg har ledt efter, hvem det ville give mest mening at have som værter på de forskellige scener. Og dermed hvem der har den bedste forståelse for de speakers, der kommer. Forhåbentlig kan vi som konferencierer også udfordre speakerne lidt, siger Sabina Kethelz.

Tre dage med tre temaer

R-18 indledes tirsdag d. 11. september med temaet 'Export Summit' med fokus på, hvordan de nye automations- og digitaliseringsteknologier kan give slutbrugerne en større konkurrencefordel og større afsætning på de internationale markeder.

Her er det Maria Windt Jul og Sabina Kethelz, som bl.a. skal byde schweiziske Hanspeter Fässler fra Anybotics og den prisvindende tyske robotvirksomhed Franka Emika og en række tech-eksperter velkommen på scenen. Begge konferencierer har stor erfaring fra deres dagligdag, hvor de bl.a. gennemgår produktionsvirksomheder og ser på muligheder for at implementere ny teknologi til gavn for produktionsvirksomhedernes forretning.

Onsdag d. 12. september ligger konferencier-rollen hos Christina Wanscher og Lisbeth Chawes, når temaet 'Scaleup Summit' starter kl. 09:00. Og med flair for skalering af tech-virksomheder og viden om, hvordan der skabes en stærkere robotklynge gennem strategiske, samarbejder på lokalt plan, har begge konferencierer de rette forudsætninger for at præsentere onsdagens program.

Lisbeth Chawes vil bl.a. præsentere Henrik Anker, CEO for Gibotech og deres case om vækst gennem strategisk arbejde efterfuldt af Christina Boutrup. Hun vil tale om, hvordan vi i Danmark kan drage nytte af den kinesiske udvikling i robotindustrien og det nye regeringsgrundlag "Made in China 2025".

Torsdag d. 13. september er temaet 'Strategic HR & Recruitment', hvor der er fokus på, hvordan virksomheder sikrer fremtidige kompetencer til det foranderlige arbejdsmarked- både nationalt og internationalt. Derfor er konferenciererne Mette Beck Nielsen og Puk Falkenberg de helt rigtige til at facilitere oplæggene, fordi de har erfaring med menneskelige ressourcer, tiltrækning -og fastholdelse af teknologiske udviklingskompetencer inden for tech-branchen.

- De faglige kompetencer har været i højsæde under støbningen af det faglige program, og temaerne er valgt ud fra, hvad der giver mest mening at belyse i robot og tech-verdenen. Det er gjort for at sikre det faglige niveau, skabe sammenhængskraft og størst muligt udbytte, fortæller Sabina Kethelz afslutningsvis.

Programmet kan findes her
28/8 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic