Branche, teknologi, komponentdistribution

 

RS Components med stærkt IoT Week 2019 engagement

RS Components med stærkt IoT Week 2019 engagement

IoT Week 2019 afholdes i Aarhus den 17.-21. juni 2019, og RS Components vil både være repræsenteret med workshops og firmaets Titan II truck, som er et mobilt udviklingscenter.

IoT Week er et årligt tilbagevendende event, som siden 2011 er arrangeret af IoT Forum. Konferencen IoT Week samler repræsentanter fra industri og forskning fra hele verdenen. Tidligere har IoT Week været afholdt i Barcelona, Venedig, Helsinki, London, Lissabon, Beograd, Geneve og Bilbao. I år afholdes eventen i Musikhuset i Aarhus den 17.-21. juni 2019 

Sidste års event i Bilbao tiltrak 850 deltagere. Tallet i år er noget højere – ca. 1.600 personer forventes at deltage, og ud af disse er hovedparten fra andre lande end Danmark. 


Blandt de mange foredragsholdere har RS Components to repræsentanter. Onsdag den 19. juni vil Joseph da Silva fra RS afholde workshoppen 'Hacking the Factory: the Security of IoT and How it May Affect Your Business'. Samme dag vil Mike Burrow fra Minition (en del af RS Components) holde et foredrag om 'IoT - From Product to Service'.

Titan II supertruck i det offentlige udstillingsområde ved Musikhuset

Ud over vores to foredragsholdere så deltager RS Components også med deres Titan II truck, som er et mobilt udviklingscenter, hvor de besøgende kan lære mere om forskellige teknologier via interaktive udstillingszoner. Titan II er placeret i det offentlige udstillingsområde ved Musikhuset, hvor der er gratis adgang for alle.

Titan II trucken er pakket med de nyeste teknologier, så de besøgende kan se, hvordan teknologien kan hjælpe i fremtiden. De besøgende kan eksempelvis opleve den sidste nye VR og 3D printteknologi, og selvfølgelig er der også interaktive stationer, hvor de besøgende bl.a. kan se, hvordan IoT kommer til at påvirke fremtidens ingeniørarbejde og teknologi.

RS Components har været med på rejsen fra starten

Siden introduktionen af Industriel IoT har RS Components været med på rejsen. Firmaet har supporteret og guidet kunder med tekniske ekspertise og produkter fra det omfattende sortiment af bl.a. udviklingskits og sensorer.

Et vigtigt udgangspunkt for RS har været ønsket om at inspirere morgendagens ingeniører samt at etablere et tæt samarbejde med en række tekniske universiteter.

Anders Friis, Country Manager for RS Components i Skandinavien, forklarer:

- Igennem flere år har RS Components i Skandinavien støttet og sponsoreret en lang række aktiviteter for at hjælpe morgendagens ingeniører med at opfylde deres drømme. Vi samarbejder med flere universiteter i Skandinavien eksempelvis omkring Formula Student, hvor de studerende bygger en racerbil, som deltager i forskellige løb rundt omkring i verdenen. I Danmark har vi igennem en længere årrække støttet DTU RoboCup, hvor vi stiller med teknisk ekspertise samt komponenter til udvikling af de studerendes robotter. Vi hjælper ligeledes de studerende med at arbejde på løsninger til fremtidens transport via Hyperloop teams. Blot for at nævne nogle eksempler.

Han fortsætter: 
- Den væsentligste årsag til, at vi er partner for IoT Week 2019, er, at vi kan sponsorere Hackaton, hvor de studerende skal komme med løsninger til, hvordan IoT kan anvendes til nogle af de udfordringer/problemstillinger, der behandles på eventet. Eksempelvis Future Manufacturing & Industry eller Smart Living & e-Health. Samarbejdet med de studerende giver os ideer til, hvordan vi kan fortsætte med at supportere vores kunder, så de kan opnå deres målsætninger – professionelt og personligt.

Læs mere om RS Components aktiviteter på IoT Week her
3/6 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
 • Texim

  Texim

  Focus Suppliers Nordic
 • altoo

  altoo

  Få mere oscilloskop for pengene. Gratis undervisningsmateriale fra Keysight
 • altoo

  altoo

  Nyt om måleteknik. Gratis webinar. Tilbud på demoudstyr
 • ROHM Semiconducter

  ROHM Semiconducter

  En PMIC til NXP’s i.MX 8M Mini applikations-processor
 • congatec

  congatec

  Rugged 10 GbE infrastructure equipment