Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Senior-mobil vinder antennetest i suveræn stilDoros nyeste klaptelefon Doro 7070 vinder med klar margin antennetest.

Senior-mobil vinder antennetest i suveræn stil

Aalborg Universitet har gennem årene gennemført tests af antenner i mobiltelefoner, og resultaterne er efterfølgende blevet omtalt over hele verden. Nu er endnu en test af 16 mobiltelefoner gennemført, og vinderen er en senior mobil fra svenske Dora!

Det er ikke ligegyldigt, hvilken antenne der sidder i ens mobiltelefon. Det er nemlig antennekvaliteten, der afgør, hvor godt telefonen modtager signal fra antennemasterne. For at kortlægge forskelle i antennekvalitet i nogle af de mobiltelefoner, danskerne benytter mest, har Aalborg Universitet på vegne af Energistyrelsen og Teleindustrien i 2018 derfor testet 16 forskellige mobiltelefoner - heriblandt Doros nyeste klaptelefon Doro 7070.

I undersøgelsen blev mobiltelefonerne testet på en række parametre. Udover selve antennekvaliteten har man f.eks. også set på, hvor følsom antennen er i forhold til, om brugeren holder telefonen op til øret med højre eller venstre hånd.


Doro absolut bedst

Undersøgelsen konkluderer, at 'den absolut bedste telefon til telefoni er Doro 7070. Doro-modellen har den bedste ydeevne på alle frekvensbånd og på begge sider af hovedet'. Dermed stryger klaptelefonen ind på undersøgelsens førsteplads foran store internationale mobilbrands som Samsung, Apple og Huawei. Hos Doro er man naturligvis tilfredse med undersøgelsens resultater:

- Vi er meget glade for og stolte over at få så fin en placering. Mange forbrugere er ikke bevidste om, hvor afgørende antennekvaliteten er, men faktisk kan en god antenne gøre hele forskellen ift. hvor god en dækning, man oplever. Derfor er det et ret vigtigt parameter at have med i sine overvejelser, når man skal vælge ny mobiltelefon, siger Patrick Kirk Lock-Halvorsen, der netop er tiltrådt stillingen som Doros nye danske Key Account Manager pr. 1. januar i år.

Undersøgelsens testvinder, Doro 7070, kom på markedet i sommer og er dermed mobilproducentens seneste klaptelefon. Det er en enkel klaptelefon med en 2,8 tommer stor hovedskærm samt et udvendigt farvedisplay på 1,44 tommer. Den har godt adskilte trykknapper og kommer med Doros signaturfunktioner som høj og klar lyd samt alarmknap på telefonens bagside. Desuden giver den brugeren mulighed for at snuse til en par smartphone-funktioner, da den understøtter udvalgte apps som vejrapps, spil og beskedtjenester.

Hele undersøgelsen fra Aalborg Universitet kan læses her.
17/1 2019
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic