Branche, teknologi, komponentdistribution

 

Spændende seminar om trådløse moduler og komponenter til industriel IoT

Spændende seminar om trådløse moduler og komponenter til industriel IoT

Force Technology - IoT & Wireless klubben og RS Components viser vejen frem, når nationale og internationale specialister indenfor IoT, komponenter og trådløse moduler samles til seminar i Hørsholm og Aarhus.

Den 24. og d. 25/10-2018, i hhv. Aarhus og Hørsholm inviteres udviklingsingeniører og teknikere til at få ny viden indenfor anvendelse af trådløse moduler og komponenter til industrielle IoT-applikationer. Seminarerne - der er gratis for deltagerne - er blevet til i et samarbejde mellem Force Technology - IoT & Wireless klubben og RS Components.

Dagen starter med at Anders Mynster, FORCE Technologies giver en introduktion til standardiseringsverdenen og et kik på, hvad der rører på sig i den regulatoriske verden. Herefter vil Anders Mynster gennemgå de radiomoduler, der er på markedet. Hvad er er valgmulighederne, og hvad skal man kigge efter når man leder?

Anders Mynster vil også inspirere til at bruge IoT byggeblokke ved at fortælle om cases, hvor der er brugt forskellige moduler og komponenter.

Ole Valeur fra RS Components vil herefter fortælle om den knaphed , der er på komponenter for øjeblikket. Hvorfor er der mangel på dem, og hvad kan der gøres ved det? Derudover vil Ole Valeur også se på de mange IoT kits, der findes og bl.a se på, hvor velegnede de er til brug i produktionen.

Niels Erik Meier, Orange Makers vil fortælle om IoT og IFTTT, eller 'If-This-Then-That' som et godt eksempel på, hvordan en hjemmeside-service får mange komponenter til at tale sammen, samtidigt med, at brugerne kan konfigurere på nye måder, når komponenterne bliver koblet sammen på.

Richard Jeffers, RS Components vil til slut fortælle om, hvordan RS ser på Industry 4.0/ Connected Factories. 

Omron deltager også og vil vise deres sensorportefølje, og demonstrere hvordan man kan lave et modulært system, så det er let at udskifte sensorer.

Det er som nævnt gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser. Tilmeldingsfrist for seminarerne er d. 22. oktober. For mere information om program og tilmelding her.
4/10 2018
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma
  • Texim

    Texim

    Focus Suppliers Nordic