HW/SW-udvikling og EMS

 

Cre8tek bliver en del af internationalt EMS-samarbejdeCre8teks danske ejere, Poul Dørup Olesen (forrest i billedet) og Niels Harry Olesen, ser store perspektiver i det nye samarbejde.

Cre8tek bliver en del af internationalt EMS-samarbejde

Dansk/kinesiske Cre8tek og de to finske udviklingsfirmaer Defour og RCP Software har etableret et nyt samarbejde, som gør det muligt i fællesskab at dække alle led inden for udvikling og produktion af elektronikprodukter.

Cre8tek, den dansk/kinesiske leverandør af services inden for elektronik/apparat udvikling og produktion, og de to finske udviklingsvirksomheder Defour og RCP Software har etableret et nyt internationalt samarbejde, som gør dem i stand til at dække alle led og aspekter inden for udvikling og produktion af elektronikprodukter – lige fra den indledende idé og frem til masseproduktionen. Den store fordel for kunderne ligger i, at de nu kan samle hele værdikæden i ét turn-key forsyning-koncept.


RCP Software og Defour er to finske produktudviklingsvirksomheder med tilsammen 600 mandsårs erfaring inden for software, elektronik, mekanik og pilotproduktion. De to firmaer  kender om nogen fordelene i et godt samarbejde. RCP Software og Defour har i fællesskab således skabt brandet noLimits, der har været med til at hæve barren for end-to-end produktudvikling:

- Vi kan hjælpe kunderne med de mest komplekse udfordringer ved at implementere projekter gennem vores end-to-end-proces, der sikrer, at udviklingsprojekter føres sikkert i mål - hele vejen til fremstillingsfasen. Processen indeholder konceptualisering, design, prototypeproduktion, test, produktudvikling, verifikation og fremstilling, forklarer Turkka Laakkio, der er CEO i RCP Software og Petri Perälä, der er CEO i Defour.

Cre8tek tilfører masseproduktionskapabilitet

noLimits rummer i sig selv hele værdikæden fra produktidé til fremstillingsfasen, men som brandets navn antyder, lader de sig ikke begrænse, hvis nye muligheder opstår. Derfor så Turkka Laakkio og Petri Perälä også nye muligheder, da de mødte Cre8teks danske ejere, Poul Dørup Olesen og Niels Harry Olesen, på Advanced Engineering-messen i Stockholm her i  sommer.

Cre8tek kunne tilbyde noLimits et ekstra gear, der komplimenterer de kunder, som har brug for masseproduktion, når udviklingsprocessen er færdig:

- Sammen med Cre8tek kan vi levere omkostningseffektiv og gnidningsfri EMS til vores kunders behov og fuldende tilbuddet om at samle udviklingsprojektet ét sted, fortæller Turkis Laakkio og Petri Perälä.

Store internationale forventninger

På samme måde som noLimits er Cre8tek også en EMS, som tilbyder hele værdikæden. Medejer af Cre8tek, Poul Dørup Olesen, glæder sig over de nye muligheder, som samarbejdet bringer:

- Vores samarbejdsaftale med RCP Software og Defour tilføjer endnu mere båndbredde til vores kompetencer og kapacitet. Med vores samlede ressourcer står vi nu sammen endnu stærkere i forhold til at servicere finske og danske og internationale kunder med en stærk one-stop-løsning inden for udvikling og box-build-produktion af elektronikprodukter.

Tilsammen kan de tre virksomheder tilbyde stor ekspertise inden for udvikling af software, hardware og mekanik såvel som prototypeproduktion, masseproduktion samt supply chain management. Med dækning af hele værdikæden i et turn-key delivery-koncept bliver udvikling og masseproduktion af nye elektronikprodukter - helt frem til Box-build-niveau - meget nemmere for kunderne, hvilket er den helt store fordel.

Samarbejdet er allerede skudt i gang, og den 28. september vil Cre8tek være til stede på noLimits’ stand på Underleverandørmessen i Tampere, Finland.
22/9 2022
Produktlinks
Find din leverandør:

AOI teknologi

Box Build & Retail Pack

Boxbuild

Cable-Harness

CE test

FAR rapport

Hardware udvikling

Inaktiv atmosfære

IoT

IPC-A-610

OE-Lite Linux

PCB layout

Produktdesign og –udvikling

SMD montage

SMT prototype linje

SMT volumen linje

Space elektronik

SPI teknologi

Totalløsninger

Udviklings Board

X-ray

Tilføj dit firma