Branche, teknologi, komponentdistribution

 

E-24 elektronikmessen bygger bro fra idé til virkelighed Hallerne på Odense Congress Center summede under Elektronikmessen E-22. Odense Sport & Event

E-24 elektronikmessen bygger bro fra idé til virkelighed

Odense Congress Center bliver epicentret for elektronikinnovation, når E-24 elektronikmessen åbner dørene for hele branchen den 3.-5. september 2024.

Del artiklen på

På E-24 lektronikmessen, der afholdes i Odense Congress Center den 3.-5. september 2024.  kan 'entreprenører,' iværksættere og fagfolk opleve, hvordan en simpel idé kan omsættes til et fuldt udviklet produkt.

E-24 tager besøgende med på hele elektronikrejsen, når nye temaområder sætter fokus på alt fra design og udvikling til test og produktion. I den store Hal C på Odense Congress Center, der breder sig over 6.300 kvadratmeter, bliver det derfor muligt at gå på opdagelse i zoner, der understreger Danmarks position i spidsen for elektronikudvikling.

Udviklingshuse, komponentdistributører og montagevirksomheder er blot nogle af de ressourcer, der står klar til at støtte i alt fra design og overholdelse af lovgivning til endelig certificering. De sikrer, at enhver med en god idé nemt kan bringe et sikkert og godkendt produkt på markedet.

En hub for dansk elektronikinnovation

Med en forventning om over 3.000 deltagere og 100 udstillere fra både ind- og udland markerer E-24 sig som en afgørende begivenhed for alle i elektronikbranchen.

Elektronikmessen er ikke bare en messe, den er et udstillingsvindue for den danske evne til at frembringe højteknologiske løsninger. Her demonstreres potentialet i dansk elektronik gennem interaktive udstillinger og præsentationer af banebrydende teknologier og nyheder.

Med de seneste års udfordringer i leveringskæden har E-24 fokus på vigtigheden af netværk og samarbejde inden for industrien, hvilket er afgørende for både udviklere og indkøbere. Messen sætter også fokus på de mere bæredygtige elektronikprodukter, der ikke blot er innovative, men også er energieffektive og designet med henblik på genanvendelighed – faktorer, der stadig får større prioritet hos forbrugerne.

Besøg E-24 og oplev fremtidens elektronik

Elektronikmessen er stedet, hvor du kan se, røre ved, høre om og stille spørgsmål til produkter, maskiner og elektronikløsninger – både nutidens og fremtidens. Det er her, du bliver opdateret omkring alle tendenserne, får viden om komponenter eller udforsker hvilke typer af producenter, udviklingshuse og leverandører, der står til rådighed, når det kommer til elektronik i Danmark.

Nyd godt af et dybdegående konferenceprogram, der fuldender din messeoplevelse, uanset om du er ivrig efter at lære om embedded AI, ønsker at forstå de nyeste testmetoder, skal være skarpere på cybersecurity, søger viden om digitalt produktpas eller har brug for at navigere i det komplekse landskab af regulativer.

https://elektronikmesse.dk/

16/5 2024
Produktlinks
Find din leverandør:

Mekanik underleverandør

Test & Måleudstyr

Test laboratorier

Tilføj dit firma